pendik escort bayan
ak

Ato Başkanı Bezci :

Spor 26.08.2016 - 12:38, Güncelleme: 26.08.2016 - 12:38
 

Ato Başkanı Bezci :

"Oda aidat borçlarına af ilaç gibi geldi. Ekonomik sıkıntıları nedeniyle aidatlarını ödeyemeyen üyelerimiz bu düzenleme sayesinde rahat bir nefes alacak"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, oda aidat borçlarına af getiren düzenlemeyi sevinçle karşıladıklarını belirterek, "Ekonomik sıkıntıları nedeniyle aidatlarını ödeyemeyen oda üyeleri rahat bir nefes alacak" değerlendirmesinde bulundu. Bezci, yazılı açıklamasında, "Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin Kanun"un yürürlüğe girdiğini hatırlatırken, 30 Haziran'dan önceki borçlar için yeniden yapılandırma ve faizlerin affını içeren yasanın ekonomik sıkıntı içindeki işletmelere rahat bir nefes aldıracağını kaydetti. Aidat borçlarını yapılandıran düzenlemenin oda üyelerince sevinçle karşılandığını aktaran Bezci, "Oda aidat borçlarına af ilaç gibi geldi. Ekonomik sıkıntıları nedeniyle aidatlarını ödeyemeyen üyelerimiz bu düzenleme sayesinde rahat bir nefes alacak" ifadelerini kullandı. - Başvurular 31 Ekim'de sona erecekBezci, borç yapılandırmasından yararlanmak isteyen üyelerinin 31 Ekim'e kadar bir dilekçe ile ATO’ya başvurmaları gerektiğine dikkati çekerek, yasanın yürürlüğe girdiği 19 Ağustos'tan önce kısmen veya tamamen ödenmiş borç asıllarına isabet eden gecikme faizinin silineceğini vurguladı. - 6 taksit imkanı Üyelerin yapılandırma kapsamındaki borç tutarını en fazla 6 taksite bölerek ödeme imkanı bulunduğunu kaydeden Bezci, kredi kartıyla da taksitlendirme yapılabileceğinin altını çizdi. Borçlarını taksitlendiren askıdaki üyeler için borçların tamamı ödenmediği müddetçe askıdan indirme işlemi yapılmayacağına işaret eden Bezci, "Taksitlerin tamamını ödemeleri halinde ise son taksit ödeme günü itibarıyla yönetim kurulu kararıyla askıdan indirilecek. Bu üyelerin isimleri meslek grupları ve seçmen listelerine dahil edilecek ve aidat tahakkukları yeniden başlatılacak." açıklamasında bulundu.
"Oda aidat borçlarına af ilaç gibi geldi. Ekonomik sıkıntıları nedeniyle aidatlarını ödeyemeyen üyelerimiz bu düzenleme sayesinde rahat bir nefes alacak"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, oda aidat borçlarına af getiren düzenlemeyi sevinçle karşıladıklarını belirterek, "Ekonomik sıkıntıları nedeniyle aidatlarını ödeyemeyen oda üyeleri rahat bir nefes alacak" değerlendirmesinde bulundu.

Bezci, yazılı açıklamasında, "Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin Kanun"un yürürlüğe girdiğini hatırlatırken, 30 Haziran'dan önceki borçlar için yeniden yapılandırma ve faizlerin affını içeren yasanın ekonomik sıkıntı içindeki işletmelere rahat bir nefes aldıracağını kaydetti.

Aidat borçlarını yapılandıran düzenlemenin oda üyelerince sevinçle karşılandığını aktaran Bezci, "Oda aidat borçlarına af ilaç gibi geldi. Ekonomik sıkıntıları nedeniyle aidatlarını ödeyemeyen üyelerimiz bu düzenleme sayesinde rahat bir nefes alacak" ifadelerini kullandı.

- Başvurular 31 Ekim'de sona erecek

Bezci, borç yapılandırmasından yararlanmak isteyen üyelerinin 31 Ekim'e kadar bir dilekçe ile ATO’ya başvurmaları gerektiğine dikkati çekerek, yasanın yürürlüğe girdiği 19 Ağustos'tan önce kısmen veya tamamen ödenmiş borç asıllarına isabet eden gecikme faizinin silineceğini vurguladı.

- 6 taksit imkanı

Üyelerin yapılandırma kapsamındaki borç tutarını en fazla 6 taksite bölerek ödeme imkanı bulunduğunu kaydeden Bezci, kredi kartıyla da taksitlendirme yapılabileceğinin altını çizdi.

Borçlarını taksitlendiren askıdaki üyeler için borçların tamamı ödenmediği müddetçe askıdan indirme işlemi yapılmayacağına işaret eden Bezci, "Taksitlerin tamamını ödemeleri halinde ise son taksit ödeme günü itibarıyla yönetim kurulu kararıyla askıdan indirilecek. Bu üyelerin isimleri meslek grupları ve seçmen listelerine dahil edilecek ve aidat tahakkukları yeniden başlatılacak." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.