pendik escort bayan
ak

Ato Başkanı Baran'dan Mansur Yavaş'a Ziyaret

Spor 10.07.2019 - 15:03, Güncelleme: 10.07.2019 - 15:03
 

Ato Başkanı Baran'dan Mansur Yavaş'a Ziyaret

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile siyasi partilerin...

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile siyasi partilerin belediye meclisi başkan vekillerini ziyaret etti. ATO'dan yapılan açıklamaya göre Baran, Ankara'nın hayrına olacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Baran, ATO ile Büyükşehir Belediyesinin Ankara'ya uluslararası fuar alanı kurmak için ortak çalıştıklarını da hatırlattı.Mansur Yavaş da Ankara'ya yönelik proje ve çalışmalar hakkında bilgi vererek, Oda üyelerinin sorunlarını ve önerilerini dikkate aldıklarını kaydetti.
ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile siyasi partilerin...

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile siyasi partilerin belediye meclisi başkan vekillerini ziyaret etti.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre Baran, Ankara'nın hayrına olacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Baran, ATO ile Büyükşehir Belediyesinin Ankara'ya uluslararası fuar alanı kurmak için ortak çalıştıklarını da hatırlattı.

Mansur Yavaş da Ankara'ya yönelik proje ve çalışmalar hakkında bilgi vererek, Oda üyelerinin sorunlarını ve önerilerini dikkate aldıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.