pendik escort bayan
ak

Ato Başkanı Baran:

Spor 04.05.2017 - 16:43, Güncelleme: 04.05.2017 - 16:43
 

Ato Başkanı Baran:

"Bizim yüksek oranlı ve istikrarlı büyüme ile istihdam yaratma ihtiyacımız inşaat sektörünün önemini daha da büyütüyor"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Türkiye'nin yüksek oranlı ve istikrarlı büyüme ile istihdam yaratma ihtiyacının inşaat sektörünün önemini artırdığını belirterek, "Sektör sadece bina değil, ülkemizin geleceğine tuğla koyuyor." ifadesini kullandı.ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Baran, Etimesgut Belediyesi, Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (BİM-FED) ve Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Ankara Şubesi, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenen "Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri"nin açılışına katıldı.Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Baran, etkinliğin ekonomik gelişime önemli katkı sağladığını kaydetti.İnşaat sektörünün tüm dünyada gelişimin ana eksenini oluşturduğuna dikkati çeken Baran, "Bizim yüksek oranlı ve istikrarlı büyüme ile istihdam yaratma ihtiyacımız inşaat sektörünün önemini daha da büyütüyor. Sektör sadece bina inşa etmiyor yani bir anlamda ülkemizin geleceğine tuğla koyuyor." değerlendirmesinde bulundu.
"Bizim yüksek oranlı ve istikrarlı büyüme ile istihdam yaratma ihtiyacımız inşaat sektörünün önemini daha da büyütüyor"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Türkiye'nin yüksek oranlı ve istikrarlı büyüme ile istihdam yaratma ihtiyacının inşaat sektörünün önemini artırdığını belirterek, "Sektör sadece bina değil, ülkemizin geleceğine tuğla koyuyor." ifadesini kullandı.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Baran, Etimesgut Belediyesi, Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (BİM-FED) ve Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Ankara Şubesi, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenen "Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri"nin açılışına katıldı.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Baran, etkinliğin ekonomik gelişime önemli katkı sağladığını kaydetti.

İnşaat sektörünün tüm dünyada gelişimin ana eksenini oluşturduğuna dikkati çeken Baran, "Bizim yüksek oranlı ve istikrarlı büyüme ile istihdam yaratma ihtiyacımız inşaat sektörünün önemini daha da büyütüyor. Sektör sadece bina inşa etmiyor yani bir anlamda ülkemizin geleceğine tuğla koyuyor." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.