pendik escort bayan
ak

Atlı Polislerden Çocuklara 23 Nisan Sürprizi

23.04.2018 - 16:38, Güncelleme: 23.04.2018 - 16:38
 

Atlı Polislerden Çocuklara 23 Nisan Sürprizi

Ankara Emniyet Müdürlüğünce 21 atlı polis, çocuklara at sevgisini aşılamak amacıyla, Altınpark, Kurtuluş Parkı ve Kızılay'da Ankaralılarla buluşturuldu

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğünce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 21 atlı polisi Ankara'nın farklı noktalarında çocuklarla buluşturdu.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Altınpark'ta düzenlenen etkinlikte 4 eğitimli at, 9 polis eşliğinde çocuklarla bir araya getirildi.Çocuklarıyla atları seven aileler, atlı polislerle hatıra fotoğrafı da çektirdi. Çocuklarıyla 23 Nisan'da güzel bir gün geçirmek amacıyla Altınpark'a geldiğini belirten Ayşegül Poyraz, atları görünce çok sevindiklerini söyledi. Poyraz, ekinlik için Ankara Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. Poyraz, çocuklara hayvan sevgisi aşılamanın önemli olduğunu ifade ederek, atlı polislerden bu etkinliği sık sık yapmalarını istedi. Bayram dolayısıyla atlı polislerin parkta bulunmalarından mutlu olduğunu dile getiren 10 yaşındaki Ramazan Kaan Öztaş da, 23 Nisan'ın çocuklara armağan edilen en güzel günlerden biri olduğunu belirtti.Atları çok sevdiğini söyleyen Öztaş, tüm çocukların bayramını kutladı.
Ankara Emniyet Müdürlüğünce 21 atlı polis, çocuklara at sevgisini aşılamak amacıyla, Altınpark, Kurtuluş Parkı ve Kızılay'da Ankaralılarla buluşturuldu

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğünce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 21 atlı polisi Ankara'nın farklı noktalarında çocuklarla buluşturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Altınpark'ta düzenlenen etkinlikte 4 eğitimli at, 9 polis eşliğinde çocuklarla bir araya getirildi.

Çocuklarıyla atları seven aileler, atlı polislerle hatıra fotoğrafı da çektirdi. Çocuklarıyla 23 Nisan'da güzel bir gün geçirmek amacıyla Altınpark'a geldiğini belirten Ayşegül Poyraz, atları görünce çok sevindiklerini söyledi. Poyraz, ekinlik için Ankara Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

Poyraz, çocuklara hayvan sevgisi aşılamanın önemli olduğunu ifade ederek, atlı polislerden bu etkinliği sık sık yapmalarını istedi.

Bayram dolayısıyla atlı polislerin parkta bulunmalarından mutlu olduğunu dile getiren 10 yaşındaki Ramazan Kaan Öztaş da, 23 Nisan'ın çocuklara armağan edilen en güzel günlerden biri olduğunu belirtti.

Atları çok sevdiğini söyleyen Öztaş, tüm çocukların bayramını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.