pendik escort bayan
ak

Atiker Konyaspor'un Bolu Kampı

03.07.2018 - 21:23, Güncelleme: 03.07.2018 - 21:23
 

Atiker Konyaspor'un Bolu Kampı

- Yeşil-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk kamp çalışmaları için Bolu'ya geldi- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay:"Bu hazırlık dönemini çok iyi geçirmek zorundayız ki lige çok başarılı bir şekilde başlayalım"- "Eksik mevkil

BOLU (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'nun Gerede ilçesinde kampa girdi.Yeşil-beyazlı ekip, kulübün Kayacık Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın ardından ilk etap kamp çalışmaları için Bolu'nun Gerede ilçesine geldi.Anadolu Otoyolu'nun Gerede Cankurtaran mevkisinde bulunan otele gelen Atiker Konyaspor, yarın gerçekleştirilecek antrenmana kadar dinlenmeye çekildi.Konya ekibinin 16 Temmuz'a kadar Gerede'de kamp yapacağı ve bu sürede 1 hazırlık maçı oynayacağı, sonrasında ise ikinci etap kamp çalışmaları için Hollanda'ya gideceği öğrenildi.Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonun bütün camiaya hayırlı olması dileğinde bulundu.Çalımbay, Atiker Konyaspor'un mükemmel bir stadının ve taraftarının olduğunu belirterek, "Atiker Konyaspor, son yıllarda çok güzel şeyler yapıyor. Aldığı Türkiye Kupası var. Sezonu da istediği bir şekilde bitirmiş. Bizim en büyük amacımız, önce Atiker Konyaspor'a geçen seneki sıkıntıları yaşatmamak. Onun için de ilk etap çalışmamız burada." şeklinde konuştu.Kendisinin teknik direktörlük görevi yaptığı bütün takımlarla yıllardır Bolu'nun Gerede ilçesine gelerek yeni sezona burada hazırlandığını anımsatan Çalımbay, "Gerçekten çalışma ortamı çok iyi olan bir yer. Bizim de hem buradaki hem yurt dışındaki çalışmalarımız çok önemli. Bu hazırlık dönemini çok iyi geçirmek zorundayız ki lige çok başarılı bir şekilde başlayalım. İlk etap olduğu için yavaş yavaş başlayıp, ondan sonra da zora doğru gideceğiz. Ben buradaki çalışmaların çok iyi olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.Rıza Çalımbay, Atiker Konyaspor'un geçen sezondan kalan güzel bir iskelet kadrosu olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi:"Takımda çok iyi oyuncular var. Bu arkadaşlar geçen sene kendi kapasitelerine çıkamamışlar. Bizim amacımız, bunları tekrar kendi kapasitelerine çıkarmak. Tabii ki takviye yapmamız gereken yerler de var. Yönetimimizle bu konuda sürekli irtibat halindeyiz. Oralara da oyuncular aldığımız takdirde, çok daha iyi bir duruma geleceğiz. Bizim düşündüğümüz, eksik yerlerimize transfer yapmak. Kalabalık olan yerlerimize değil. Eksik mevkilerimiz var. Oralara en fazla 3-4 oyuncu alıp transferi kapatacağız."
- Yeşil-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk kamp çalışmaları için Bolu'ya geldi- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay:"Bu hazırlık dönemini çok iyi geçirmek zorundayız ki lige çok başarılı bir şekilde başlayalım"- "Eksik mevkil


BOLU (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'nun Gerede ilçesinde kampa girdi.

Yeşil-beyazlı ekip, kulübün Kayacık Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın ardından ilk etap kamp çalışmaları için Bolu'nun Gerede ilçesine geldi.

Anadolu Otoyolu'nun Gerede Cankurtaran mevkisinde bulunan otele gelen Atiker Konyaspor, yarın gerçekleştirilecek antrenmana kadar dinlenmeye çekildi.

Konya ekibinin 16 Temmuz'a kadar Gerede'de kamp yapacağı ve bu sürede 1 hazırlık maçı oynayacağı, sonrasında ise ikinci etap kamp çalışmaları için Hollanda'ya gideceği öğrenildi.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonun bütün camiaya hayırlı olması dileğinde bulundu.

Çalımbay, Atiker Konyaspor'un mükemmel bir stadının ve taraftarının olduğunu belirterek, "Atiker Konyaspor, son yıllarda çok güzel şeyler yapıyor. Aldığı Türkiye Kupası var. Sezonu da istediği bir şekilde bitirmiş. Bizim en büyük amacımız, önce Atiker Konyaspor'a geçen seneki sıkıntıları yaşatmamak. Onun için de ilk etap çalışmamız burada." şeklinde konuştu.

Kendisinin teknik direktörlük görevi yaptığı bütün takımlarla yıllardır Bolu'nun Gerede ilçesine gelerek yeni sezona burada hazırlandığını anımsatan Çalımbay, "Gerçekten çalışma ortamı çok iyi olan bir yer. Bizim de hem buradaki hem yurt dışındaki çalışmalarımız çok önemli. Bu hazırlık dönemini çok iyi geçirmek zorundayız ki lige çok başarılı bir şekilde başlayalım. İlk etap olduğu için yavaş yavaş başlayıp, ondan sonra da zora doğru gideceğiz. Ben buradaki çalışmaların çok iyi olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Rıza Çalımbay, Atiker Konyaspor'un geçen sezondan kalan güzel bir iskelet kadrosu olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Takımda çok iyi oyuncular var. Bu arkadaşlar geçen sene kendi kapasitelerine çıkamamışlar. Bizim amacımız, bunları tekrar kendi kapasitelerine çıkarmak. Tabii ki takviye yapmamız gereken yerler de var. Yönetimimizle bu konuda sürekli irtibat halindeyiz. Oralara da oyuncular aldığımız takdirde, çok daha iyi bir duruma geleceğiz. Bizim düşündüğümüz, eksik yerlerimize transfer yapmak. Kalabalık olan yerlerimize değil. Eksik mevkilerimiz var. Oralara en fazla 3-4 oyuncu alıp transferi kapatacağız."

Atiker Konyaspor'un Bolu Kampı

Atiker Konyaspor'un Bolu Kampı

Atiker Konyaspor'un Bolu Kampı

Atiker Konyaspor'un Bolu Kampı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.