pendik escort bayan
ak

Atiker Konyasporlu Futbolculara Milli Davet

16.08.2017 - 12:53, Güncelleme: 16.08.2017 - 12:53
 

Atiker Konyasporlu Futbolculara Milli Davet

Yeşil-beyazlı futbolcular Skubic, Hadziahmetovic, Moke ve İsveçli kaleci Calgren ülkelerinin milli takımlarına çağrıldı

KONYA (AA) - Atiker Konyasporlu futbolcular Nejc Skubic, Amir Hadziahmetovic ile Wilfred Moke ve Patrik Calgren, ülkelerinin 2018 Dünya Kupası grup eleme ve hazırlık maçları aday kadrosuna davet edildi. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, defans oyuncusu Skubic'in, ülkesi Slovenya'nın 1 Eylül'de Slovakya, 4 Eylül’de ise Litvanya ile oynayacağı maçlar için kadroya alındığı belirtildi. Amir Hadziahmetovic'in ise Bosna-Hersek 21 Yaş Altı Takımı'nın 1 Eylül’de Romanya ile yapacağı 2019 Avrupa Şampiyonası grup eleme ve 5 Eylül'de Karadağ ile oynayacağı dostluk maçlarının kadrosuna çağrıldığı kaydedildi.Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferlerinden İsveçli kaleci Patrik Carlgren'in milli takım kampına, Demokratik Kongolu defans oyuncusu Wilfred Moke'nin de 1 ve 5 Eylül'de Tunus ile yapılacak Dünya Kupası grup eleme maçlarının aday kadrosuna davet edildiği bildirildi.
Yeşil-beyazlı futbolcular Skubic, Hadziahmetovic, Moke ve İsveçli kaleci Calgren ülkelerinin milli takımlarına çağrıldı

KONYA (AA) - Atiker Konyasporlu futbolcular Nejc Skubic, Amir Hadziahmetovic ile Wilfred Moke ve Patrik Calgren, ülkelerinin 2018 Dünya Kupası grup eleme ve hazırlık maçları aday kadrosuna davet edildi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, defans oyuncusu Skubic'in, ülkesi Slovenya'nın 1 Eylül'de Slovakya, 4 Eylül’de ise Litvanya ile oynayacağı maçlar için kadroya alındığı belirtildi.

Amir Hadziahmetovic'in ise Bosna-Hersek 21 Yaş Altı Takımı'nın 1 Eylül’de Romanya ile yapacağı 2019 Avrupa Şampiyonası grup eleme ve 5 Eylül'de Karadağ ile oynayacağı dostluk maçlarının kadrosuna çağrıldığı kaydedildi.

Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferlerinden İsveçli kaleci Patrik Carlgren'in milli takım kampına, Demokratik Kongolu defans oyuncusu Wilfred Moke'nin de 1 ve 5 Eylül'de Tunus ile yapılacak Dünya Kupası grup eleme maçlarının aday kadrosuna davet edildiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.