pendik escort bayan
ak

Atiker Konyasporlu Bajic Udinese'de

01.08.2017 - 15:33, Güncelleme: 01.08.2017 - 15:33
 

Atiker Konyasporlu Bajic Udinese'de

- Yeşil-beyazlı takımın forveti Bajic, Udinese'ye transfer oldu

KONYA (AA) - Konyaspor Kulübü, Bosna Hersekli futbolcu Riad Bajic'in İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Udinese ile anlaştığını duyurdu.Konyaspor Kulübünün internet sitesinden "Teşekkürler Riad Bajic" başlığıyla yapılan açıklamada, Bajic'in Udinese ile anlaştığı belirtildi. Açıklamada, "Takımımızın bir önceki sezonda (2015-2016) lig üçüncülüğünde, bu sezon ise Türkiye Kupası şampiyonluğunda ciddi katkıları olan, karakteri ile tüm camiamızın kalbinde yer edinen Riad Bajic'e bundan sonraki futbol yaşantısında başarı, ailesiyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu yıllar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.Atiker Konyaspor, Bajic'i 2015-2016 sezonu öncesi Bosna Hersek ligi ekiplerinden Zeljeznicar'dan kadrosuna katmıştı.
- Yeşil-beyazlı takımın forveti Bajic, Udinese'ye transfer oldu

KONYA (AA) - Konyaspor Kulübü, Bosna Hersekli futbolcu Riad Bajic'in İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Udinese ile anlaştığını duyurdu.

Konyaspor Kulübünün internet sitesinden "Teşekkürler Riad Bajic" başlığıyla yapılan açıklamada, Bajic'in Udinese ile anlaştığı belirtildi.

Açıklamada, "Takımımızın bir önceki sezonda (2015-2016) lig üçüncülüğünde, bu sezon ise Türkiye Kupası şampiyonluğunda ciddi katkıları olan, karakteri ile tüm camiamızın kalbinde yer edinen Riad Bajic'e bundan sonraki futbol yaşantısında başarı, ailesiyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu yıllar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Atiker Konyaspor, Bajic'i 2015-2016 sezonu öncesi Bosna Hersek ligi ekiplerinden Zeljeznicar'dan kadrosuna katmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.