pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Atiker Konyaspor'da Vitoria Guimaraes Maçı Hazırlıkları

25.09.2017 - 20:33, Güncelleme: 25.09.2017 - 20:33
 

Atiker Konyaspor'da Vitoria Guimaraes Maçı Hazırlıkları

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda 28 Eylül Perşembe günü sahasında Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes ile yapacağı maçın hazırlıklarına...

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda 28 Eylül Perşembe günü sahasında Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde ilk 15 dakikası basına mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, salondaki "core" çalışmasıyla başladı. Daha sonra sahaya çıkan oyuncular, istasyon koşuları ve pas organizasyonlarının ardından hücum ve savunmaya yönelik taktik çalışmalar yaptı. Antrenman, çift kale maçla tamamlandı.Sakatlıkları devam eden Amir Hadziahmetovic ile Ferhat Öztorun, idmanda takımdan ayrı çalıştı. Atiker Konyaspor, yarın yapacağı antrenmanla Vitoria Guimaraes maçının hazırlıklarını sürdürecek.
KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda 28 Eylül Perşembe günü sahasında Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes ile yapacağı maçın hazırlıklarına...


KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda 28 Eylül Perşembe günü sahasında Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde ilk 15 dakikası basına mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, salondaki "core" çalışmasıyla başladı.

Daha sonra sahaya çıkan oyuncular, istasyon koşuları ve pas organizasyonlarının ardından hücum ve savunmaya yönelik taktik çalışmalar yaptı. Antrenman, çift kale maçla tamamlandı.

Sakatlıkları devam eden Amir Hadziahmetovic ile Ferhat Öztorun, idmanda takımdan ayrı çalıştı.

Atiker Konyaspor, yarın yapacağı antrenmanla Vitoria Guimaraes maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.