pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Atiker Konyaspor'da Hurtado Sakatlandı

19.10.2018 - 16:43, Güncelleme: 19.10.2018 - 16:43
 

Atiker Konyaspor'da Hurtado Sakatlandı

- Peru Milli Takımı'nın ABD ile oynadığı müsabakada sakatlanan Paolo Hurtado'nun yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi

KONYA (AA) - Atiker Konyasporlu futbolcu Paolo Hurtado'nun, Peru Milli Takımı'nın ABD ile oynadığı hazırlık maçında sakatlandığı ve yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.Atiker Konyaspor'un kulüp doktoru Galip Bilen Kürklü tarafından, kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:"Milli maçın ilk dakikalarında sağ dizine darbe aldıktan sonra dizinde esneme gerçekleşen ve maçı tamamlayamayan oyuncumuzun yapılan MR kontrolünde, MCL (iç yan bağlar) grade 2 zorlanma ve kısmi yırtık tespit edilmiştir. Hurtado'nun spora dönüş süresinin yaklaşık 6 hafta olması beklenmektedir."
- Peru Milli Takımı'nın ABD ile oynadığı müsabakada sakatlanan Paolo Hurtado'nun yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi


KONYA (AA) - Atiker Konyasporlu futbolcu Paolo Hurtado'nun, Peru Milli Takımı'nın ABD ile oynadığı hazırlık maçında sakatlandığı ve yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Atiker Konyaspor'un kulüp doktoru Galip Bilen Kürklü tarafından, kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Milli maçın ilk dakikalarında sağ dizine darbe aldıktan sonra dizinde esneme gerçekleşen ve maçı tamamlayamayan oyuncumuzun yapılan MR kontrolünde, MCL (iç yan bağlar) grade 2 zorlanma ve kısmi yırtık tespit edilmiştir. Hurtado'nun spora dönüş süresinin yaklaşık 6 hafta olması beklenmektedir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.