pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Atiker Konyaspor'da Gent Maçı Hazırlıkları

26.09.2016 - 15:08, Güncelleme: 26.09.2016 - 15:08
 

Atiker Konyaspor'da Gent Maçı Hazırlıkları

- Sakatlıkları bulunan ve tedavilerine devam edilen Bajic ile Hora, antrenmana katılmadı

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda 29 Eylül Perşembe günü Belçika'nın Gent takımı ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları bulunan ve tedavilerine devam edilen Riad Bajic ve Ioan Hora katılmadı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, pas organizasyonlarıyla devam etti. Antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.
- Sakatlıkları bulunan ve tedavilerine devam edilen Bajic ile Hora, antrenmana katılmadı


KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda 29 Eylül Perşembe günü Belçika'nın Gent takımı ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları bulunan ve tedavilerine devam edilen Riad Bajic ve Ioan Hora katılmadı.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, pas organizasyonlarıyla devam etti. Antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.