pendik escort bayan
ak

Atiker Konyaspor'da, Bursaspor Maçı Hazırlıkları

26.10.2016 - 17:53, Güncelleme: 26.10.2016 - 17:53
 

Atiker Konyaspor'da, Bursaspor Maçı Hazırlıkları

- Yeşil-beyazlılarda Serkan Kırıntılı ve Vukovic antrenmana katılmadı

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Bursaspor ile 29 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Vukovic ile kaleci Serkan Kırıntılı katılmadı.Salonda yapılan ısınma, denge ve ağırlık çalışmasının ardından sahaya çıkan futbolcular, gruplara ayrılarak pas çalıştı. Antrenmanın basına kapalı gerçekleştirilen bölümünde ise yeşil-beyazlı futbolcuların, Bursaspor maçının taktik çalışmasını yaptığı öğrenildi. Atiker Konyaspor, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
- Yeşil-beyazlılarda Serkan Kırıntılı ve Vukovic antrenmana katılmadı


KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Bursaspor ile 29 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Vukovic ile kaleci Serkan Kırıntılı katılmadı.

Salonda yapılan ısınma, denge ve ağırlık çalışmasının ardından sahaya çıkan futbolcular, gruplara ayrılarak pas çalıştı. Antrenmanın basına kapalı gerçekleştirilen bölümünde ise yeşil-beyazlı futbolcuların, Bursaspor maçının taktik çalışmasını yaptığı öğrenildi.

Atiker Konyaspor, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.