pendik escort bayan
ak

Atiker Konyaspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

24.08.2016 - 14:03, Güncelleme: 24.08.2016 - 14:03
 

Atiker Konyaspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

- Antrenmana Ali Çamdalı, Jagos Vukovic ve Kibong Mbamba katılmadı

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, 26 Ağustos Cuma günü Beşiktaş'la iç sahada yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, tedavilerine devam edilen Ali Çamdalı, Vukovic ve Mbamba katılmadı.İdmana koşu ve çabukluk çalışmasıyla başlayan yeşil-beyazlı ekip, bir sonraki bölümde dar alanda top kapma çalışması yaptı. Antrenman, Beşiktaş maçının taktik çalışmasıyla sona erdi.
- Antrenmana Ali Çamdalı, Jagos Vukovic ve Kibong Mbamba katılmadı


KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, 26 Ağustos Cuma günü Beşiktaş'la iç sahada yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, tedavilerine devam edilen Ali Çamdalı, Vukovic ve Mbamba katılmadı.

İdmana koşu ve çabukluk çalışmasıyla başlayan yeşil-beyazlı ekip, bir sonraki bölümde dar alanda top kapma çalışması yaptı.

Antrenman, Beşiktaş maçının taktik çalışmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.