pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Atiker Konyaspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

04.10.2018 - 15:33, Güncelleme: 04.10.2018 - 15:33
 

Atiker Konyaspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 7 Ekim Pazar günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik...

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 7 Ekim Pazar günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.Daha sonra 5'e 2 pas organizasyonuyla devam eden antrenman, pas çalışmasıyla sona erdi.Antrenmana tedavisine devam edilen Ali Turan katılmazken, Petar Filipovic idmanın büyük bölümünde takımla çalıştı.- SOBE'den teşekkür ziyareti Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı (SOBE), Fenerbahçe maçının hasılatını vakfa bağışlayan Konyaspor'a teşekkür ziyaretinde bulundu. .Vakfın yönetim kurulu üyeleri ile öğrenciler ve velileri, Konyaspor yönetimiyle görüştükten sonra antrenman sahasında futbolcularla bir araya geldi. Topluca çektirilen fotoğrafın ardından, futbolcular SOBE öğrencileriyle ayrı ayrı ilgilendi, sohbet etti.
KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 7 Ekim Pazar günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik...

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 7 Ekim Pazar günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra 5'e 2 pas organizasyonuyla devam eden antrenman, pas çalışmasıyla sona erdi.

Antrenmana tedavisine devam edilen Ali Turan katılmazken, Petar Filipovic idmanın büyük bölümünde takımla çalıştı.


- SOBE'den teşekkür ziyareti


Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı (SOBE), Fenerbahçe maçının hasılatını vakfa bağışlayan Konyaspor'a teşekkür ziyaretinde bulundu. .

Vakfın yönetim kurulu üyeleri ile öğrenciler ve velileri, Konyaspor yönetimiyle görüştükten sonra antrenman sahasında futbolcularla bir araya geldi.

Topluca çektirilen fotoğrafın ardından, futbolcular SOBE öğrencileriyle ayrı ayrı ilgilendi, sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.