pendik escort bayan
ak

Atiker Konyaspor'da Antalyaspor Maçı Hazırlıkları

16.11.2017 - 19:08, Güncelleme: 16.11.2017 - 19:08
 

Atiker Konyaspor'da Antalyaspor Maçı Hazırlıkları

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 12. haftasında 18 Kasım Cumartesi günü Antalyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Kayacık...

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 12. haftasında 18 Kasım Cumartesi günü Antalyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu. Futbolcular bu bölümde, koşu ve pas çalışması yaptı.Basına kapalı bölümde ise futbolcuların, top kapma ve taktik çalışmanın ardından çift kale maçla idmanı tamamladığı öğrenildi.Öte yandan yeşil-beyazlılarda ülkelerinin milli takımlarına çağrılan Manyama ve Evouna'nın da takımdan ayrı koşu yaptığı belirtildi.
KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 12. haftasında 18 Kasım Cumartesi günü Antalyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Kayacık...

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 12. haftasında 18 Kasım Cumartesi günü Antalyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu. Futbolcular bu bölümde, koşu ve pas çalışması yaptı.

Basına kapalı bölümde ise futbolcuların, top kapma ve taktik çalışmanın ardından çift kale maçla idmanı tamamladığı öğrenildi.

Öte yandan yeşil-beyazlılarda ülkelerinin milli takımlarına çağrılan Manyama ve Evouna'nın da takımdan ayrı koşu yaptığı belirtildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.