pendik escort bayan
ak

Atiker Konyaspor, Salzburg Maçının Hazırlıklarına Başladı

30.10.2017 - 13:53, Güncelleme: 30.10.2017 - 13:53
 

Atiker Konyaspor, Salzburg Maçının Hazırlıklarına Başladı

KONYA (AA) - Süper Lig'in 10. haftasında Osmanlıspor'u 1-0 yenen Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi 4. haftasında 2 Kasım Perşembe günü Salzburg ile yapacağı...

KONYA (AA) - Süper Lig'in 10. haftasında Osmanlıspor'u 1-0 yenen Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi 4. haftasında 2 Kasım Perşembe günü Salzburg ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Osmanlıspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular salonda yenilenme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanı, pas ve top kapma çalışması ile sürdürdü. Antrenman, çift kale maç ve koordinasyon çalışmasıyla sona erdi.
KONYA (AA) - Süper Lig'in 10. haftasında Osmanlıspor'u 1-0 yenen Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi 4. haftasında 2 Kasım Perşembe günü Salzburg ile yapacağı...

KONYA (AA) - Süper Lig'in 10. haftasında Osmanlıspor'u 1-0 yenen Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi 4. haftasında 2 Kasım Perşembe günü Salzburg ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Osmanlıspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular salonda yenilenme çalışması yaptı.

Diğer futbolcular ise koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanı, pas ve top kapma çalışması ile sürdürdü. Antrenman, çift kale maç ve koordinasyon çalışmasıyla sona erdi.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.