pendik escort bayan
ak

Atiker Konyaspor, Salzburg Maçına Hazır

18.10.2017 - 20:38, Güncelleme: 18.10.2017 - 20:38
 

Atiker Konyaspor, Salzburg Maçına Hazır

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda yarın Avusturya temsilcisi Salzburg ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör...

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda yarın Avusturya temsilcisi Salzburg ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Kayacık Tesisleri'nde ilk 15 dakikası basın mensuplarına ve taraftara açık gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.Yeşil-beyazlı futbolcular, daha sonra koordinasyon çalışması yaptı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Salzburg maçının taktik çalışmasının gerçekleştirildiği öğrenildi. Öte yandan, sakatlıkları nedeniyle antrenmanlarda ayrı çalışan Amir Hadziahmetovic ile Ferhat Öztorun'un da takımla çalıştığı görüldü. Atiker Konyaspor ile Salzburg, yarın saat 20.00'de Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda yarın Avusturya temsilcisi Salzburg ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör...

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda yarın Avusturya temsilcisi Salzburg ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Kayacık Tesisleri'nde ilk 15 dakikası basın mensuplarına ve taraftara açık gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Yeşil-beyazlı futbolcular, daha sonra koordinasyon çalışması yaptı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Salzburg maçının taktik çalışmasının gerçekleştirildiği öğrenildi.

Öte yandan, sakatlıkları nedeniyle antrenmanlarda ayrı çalışan Amir Hadziahmetovic ile Ferhat Öztorun'un da takımla çalıştığı görüldü.

Atiker Konyaspor ile Salzburg, yarın saat 20.00'de Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.