pendik escort bayan
ak

Atiker Konyaspor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarına Başladı

10.12.2018 - 20:28, Güncelleme: 10.12.2018 - 20:28
 

Atiker Konyaspor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarına Başladı

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 15 Aralık Cumartesi günü Kasımpaşa'yı konuk edeceği maçın hazırlıklarına bir günlük...

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 15 Aralık Cumartesi günü Kasımpaşa'yı konuk edeceği maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan çalışmayla start aldı.Antrenmana, Trabzonspor maçında sakatlık yaşayan Ferhat Öztorun, Uğur Demirok ve Jens Jonsson ile uzun süredir tedavi gören Paolo Hurtado katılmazken, Selim Ay takımdan ayrı çalıştı. Trabzonspor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncuların yenileme çalışması yaptığı idmanda diğer futbolcular, sahada koşu ve ısınma hareketleri ile antrenmana devam etti. İdman, top kapma ve 5'e 3 pas organizasyonlarının ardından çift kale maçla sona erdi.
KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 15 Aralık Cumartesi günü Kasımpaşa'yı konuk edeceği maçın hazırlıklarına bir günlük...


KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 15 Aralık Cumartesi günü Kasımpaşa'yı konuk edeceği maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan çalışmayla start aldı.

Antrenmana, Trabzonspor maçında sakatlık yaşayan Ferhat Öztorun, Uğur Demirok ve Jens Jonsson ile uzun süredir tedavi gören Paolo Hurtado katılmazken, Selim Ay takımdan ayrı çalıştı.

Trabzonspor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncuların yenileme çalışması yaptığı idmanda diğer futbolcular, sahada koşu ve ısınma hareketleri ile antrenmana devam etti.

İdman, top kapma ve 5'e 3 pas organizasyonlarının ardından çift kale maçla sona erdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.