pendik escort bayan
ak

Atiker Konyaspor Kafilesi, Salzburg'da

01.11.2017 - 16:48, Güncelleme: 01.11.2017 - 16:48
 

Atiker Konyaspor Kafilesi, Salzburg'da

- Konyaspor Kulübü Başkanı Yılmaz: "Maçı alırsak grupta iddiamız artacak. Bunun bilinciyle hareket edeceğiz"

SALZBURG (AA) - Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 4. hafta maçında yarın Avusturya temsilcisi Salzburg'la yapacağı karşılaşma için bu ülkeye geldi.Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Salzburg Havalimanı'na ulaşan yeşil-beyazlı kafileyi, Türkiye'nin Salzburg Başkonsolosu Gürsel Evren karşıladı. Atiker Konyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını bu akşam müsabakanın oynanacağı Salzburg Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Teknik direktör Mehmet Özdilek, antrenmandan önce statta basın toplantısı düzenleyecek.- Yılmaz: "Maçı alırsak grupta iddiamız artacak"Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, havalimanında yaptığı açıklamada, yeni teknik direktörleri Mehmet Özdilek ile çıkacakları ilk Avrupa maçını kazanmak istediklerini belirtti.Güzel bir oyunla galip gelmek istediklerini aktaran Yılmaz, "Maçı alırsak grupta iddiamız artacak. Bunun bilinciyle hareket edeceğiz. İnşallah futbolcularımız da bu bilinçle sahaya çıkıp en iyi sonucu almaya çalışacak." ifadelerini kullandı.
- Konyaspor Kulübü Başkanı Yılmaz: "Maçı alırsak grupta iddiamız artacak. Bunun bilinciyle hareket edeceğiz"


SALZBURG (AA) - Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 4. hafta maçında yarın Avusturya temsilcisi Salzburg'la yapacağı karşılaşma için bu ülkeye geldi.

Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Salzburg Havalimanı'na ulaşan yeşil-beyazlı kafileyi, Türkiye'nin Salzburg Başkonsolosu Gürsel Evren karşıladı.

Atiker Konyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını bu akşam müsabakanın oynanacağı Salzburg Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Teknik direktör Mehmet Özdilek, antrenmandan önce statta basın toplantısı düzenleyecek.


- Yılmaz: "Maçı alırsak grupta iddiamız artacak"


Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, havalimanında yaptığı açıklamada, yeni teknik direktörleri Mehmet Özdilek ile çıkacakları ilk Avrupa maçını kazanmak istediklerini belirtti.

Güzel bir oyunla galip gelmek istediklerini aktaran Yılmaz, "Maçı alırsak grupta iddiamız artacak. Bunun bilinciyle hareket edeceğiz. İnşallah futbolcularımız da bu bilinçle sahaya çıkıp en iyi sonucu almaya çalışacak." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.