pendik escort bayan
ak

Atiker Konyaspor Kafilesi, Avusturya'ya Gitti

01.11.2017 - 12:48, Güncelleme: 01.11.2017 - 12:48
 

Atiker Konyaspor Kafilesi, Avusturya'ya Gitti

- Teknik direktör Özdilek:"Ortada oynanmamış 3 maç, yani 9 puan var. Takımlar arasında puan farkı çok değil. Final niteliğinde bir maç oynayacağız"

KONYA (AA) - UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda yarın deplasmanda Salzburg ile karşılaşacak Atiker Konyaspor, Avusturya'ya gitti. Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetimindeki 21 futbolcunun yer aldığı yeşil-beyazlı kafile, Konya Havalimanı'ndan uçakla Avusturya'ya hareket etti. Özdilek, havalimanında yaptığı açıklamada, gruptaki iddialarının devam ettiğini belirtti. Salzburg maçının önemli olduğunu ifade eden Özdilek, şunları kaydetti:"Ortada oynanmamış 3 maç, yani 9 puan var. Takımlar arasında puan farkı çok değil. Final niteliğinde bir maç oynayacağız. Buradan alacağımız sonuç, bir sonraki maçta ve son maçta ne şekilde devam edeceğimizi gösterecek. Zor bir takıma karşı oynayacağız ama biz de iyi bir takımız. Dolayısıyla puan ve puanlar alarak ülkemize dönmek istiyoruz. Ümit ederiz ki; düşündüklerimizi sahada uygular, başarı elde ederiz."
- Teknik direktör Özdilek:"Ortada oynanmamış 3 maç, yani 9 puan var. Takımlar arasında puan farkı çok değil. Final niteliğinde bir maç oynayacağız"

KONYA (AA) - UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda yarın deplasmanda Salzburg ile karşılaşacak Atiker Konyaspor, Avusturya'ya gitti.

Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetimindeki 21 futbolcunun yer aldığı yeşil-beyazlı kafile, Konya Havalimanı'ndan uçakla Avusturya'ya hareket etti.

Özdilek, havalimanında yaptığı açıklamada, gruptaki iddialarının devam ettiğini belirtti. Salzburg maçının önemli olduğunu ifade eden Özdilek, şunları kaydetti:

"Ortada oynanmamış 3 maç, yani 9 puan var. Takımlar arasında puan farkı çok değil. Final niteliğinde bir maç oynayacağız. Buradan alacağımız sonuç, bir sonraki maçta ve son maçta ne şekilde devam edeceğimizi gösterecek. Zor bir takıma karşı oynayacağız ama biz de iyi bir takımız. Dolayısıyla puan ve puanlar alarak ülkemize dönmek istiyoruz. Ümit ederiz ki; düşündüklerimizi sahada uygular, başarı elde ederiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.