pendik escort bayan
ak

Atiker Konyaspor, Göztepe Maçı Hazırlıklarına Başladı

26.02.2019 - 19:38, Güncelleme: 26.02.2019 - 19:38
 

Atiker Konyaspor, Göztepe Maçı Hazırlıklarına Başladı

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 3 Mart Pazar günü sahasında Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük...

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 3 Mart Pazar günü sahasında Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Kayacık Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde salonda yapılan core ve kuvvet çalışması ile başladı. İstikbal Mobilya Kayserispor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular yenilenme çalışmasının ardından aktif dinlenme yaptı. Antrenmana sahada devam eden diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışmasıyla idmanı sürdürdü. Futbolcular, 5'e 3 pas çalışması ve topla oyunun ardından 6'ya 6 oyun ve tempolu koşu ile antrenmanı tamamladı. Tedavilerine devam edilen Ömer Ali Şahiner, Mustapha Yatabare ve Paolo Hurtado antrenmana katılmazken, Fallou Diagne ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 3 Mart Pazar günü sahasında Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük...


KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 3 Mart Pazar günü sahasında Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Kayacık Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde salonda yapılan core ve kuvvet çalışması ile başladı.

İstikbal Mobilya Kayserispor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular yenilenme çalışmasının ardından aktif dinlenme yaptı.

Antrenmana sahada devam eden diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışmasıyla idmanı sürdürdü.

Futbolcular, 5'e 3 pas çalışması ve topla oyunun ardından 6'ya 6 oyun ve tempolu koşu ile antrenmanı tamamladı.

Tedavilerine devam edilen Ömer Ali Şahiner, Mustapha Yatabare ve Paolo Hurtado antrenmana katılmazken, Fallou Diagne ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.