pendik escort bayan
ak

Atiker Konyaspor-gent Maçından Notlar

08.12.2016 - 18:28, Güncelleme: 08.12.2016 - 18:28
 

Atiker Konyaspor-gent Maçından Notlar

- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman, ligde son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının 11'ine göre kadroda 4 değişiklik yaptı

KONYA (AA) - UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. ve son maçında Belçika ekibi Gent'i konuk eden Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının ilk 11'ine göre kadroda 4 oyuncu değişikliğine gitti. Ligdeki Aytemiz Alanyaspor maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan Ali Çamdalı, Hadziahmetovic, Milosevic ve Bajic'i Gent karşısında yedek soyunduran deneyimli çalıştırıcı, bu oyuncuların yerine Selim Ay, Mbamba, Meha ile Hora'yı ilk 11'de sahaya sürdü. Atiker Konyasporlu taraftarlar maça ilgi göstermedi ve stadın yarısından çoğu boş kaldı. Gent taraftarı ise yaklaşık 50 kişiyle takımını yalnız bırakmadı- Vanhaezebrouck'tan 3 değişiklik Gent Teknik Direktörü Hein Vanhaezebrouck ise liglerinde Westerlo ile 0-0 berabere kaldıkları maçın kadrosunda 3 değişikliğe gitti.Vanhaezebrouck, Westerlo maçında ilk 11'de yer alan kaleci Thoelen, Taravel ve Coulibaly'nin yerine kaleci Rinne, Gershon ile Perbet'e ilk 11'de şans verdi.- Seremoniye down sendromlularla çıktılarBirçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan Atiker Konyaspor, Gent maçında seremoniye down sendromlu çocuklarla çıktı. Down sedromlu çocukların seremoniye çıkarken oldukça mutlu oldukları gözlendi. Atiker Konyasporlu bazı futbolcular, seremoni esnasında üşüyen down sendromlu çocuklara tişörtlerini verdi.
- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman, ligde son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının 11'ine göre kadroda 4 değişiklik yaptı


KONYA (AA) - UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. ve son maçında Belçika ekibi Gent'i konuk eden Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının ilk 11'ine göre kadroda 4 oyuncu değişikliğine gitti.

Ligdeki Aytemiz Alanyaspor maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan Ali Çamdalı, Hadziahmetovic, Milosevic ve Bajic'i Gent karşısında yedek soyunduran deneyimli çalıştırıcı, bu oyuncuların yerine Selim Ay, Mbamba, Meha ile Hora'yı ilk 11'de sahaya sürdü.

Atiker Konyasporlu taraftarlar maça ilgi göstermedi ve stadın yarısından çoğu boş kaldı. Gent taraftarı ise yaklaşık 50 kişiyle takımını yalnız bırakmadı


- Vanhaezebrouck'tan 3 değişiklik


Gent Teknik Direktörü Hein Vanhaezebrouck ise liglerinde Westerlo ile 0-0 berabere kaldıkları maçın kadrosunda 3 değişikliğe gitti.

Vanhaezebrouck, Westerlo maçında ilk 11'de yer alan kaleci Thoelen, Taravel ve Coulibaly'nin yerine kaleci Rinne, Gershon ile Perbet'e ilk 11'de şans verdi.


- Seremoniye down sendromlularla çıktılar


Birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan Atiker Konyaspor, Gent maçında seremoniye down sendromlu çocuklarla çıktı.

Down sedromlu çocukların seremoniye çıkarken oldukça mutlu oldukları gözlendi. Atiker Konyasporlu bazı futbolcular, seremoni esnasında üşüyen down sendromlu çocuklara tişörtlerini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.