pendik escort bayan
ak

Atiker Konyaspor-braga Maçından Notlar

20.10.2016 - 21:03, Güncelleme: 20.10.2016 - 21:03
 

Atiker Konyaspor-braga Maçından Notlar

- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman, ligde son oynanan Medipol Başakşehir maçının 11'ine göre 5 değişiklik yaptı- Eski başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu maçı, kuzey alt kale arkası tribününde taraftarların arasında izledi

KONYA (AA) - UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda sahasında Portekiz temsilcisi Braga ile karşılaşan Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, son oynanan Medipol Başakşehir maçının ilk 11'ine göre 5 değişiklik yaptı.Ligde oynadığı Medipol Başakşehir maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan Abdülkerim Bardakçı, Mehmet Uslu, Halil İbrahim Sönmez, Meha ile Rangelov'u Braga karşısında yedek soyunduran deneyimli çalıştırıcı, bu oyuncuların yerine Vukovic, Douglas, Hadziahmetovic, Milosevic ve Bajic ile ilk 11'de sahaya çıktı.Konyalı futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği mücadelede, tribünlerinin tamamına yakını doldu. Yeşil-beyazlı taraftarlar, tüm oyuncuları maç öncesinde tribünlere çağırıp destek verdi. Braga taraftarına ayrılan bölüm ise boş kaldı. Basın mensupları da maça yoğun ilgi gösterirken, 17'si yabancı basın olmak üzere toplam 140 medya çalışanı maça akredite oldu.- Peseiro'dan 3 değişiklik Braga Teknik Direktörü Jose Peseiro ise liglerinde Arouca ile 1-1 berabere kaldıkları maçın kadrosundan 3 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.Peseiro, Arouca maçında ilk 11'de yer alan Jorge, Djavan ve Tiba'nın yerine Baiano, Velazquez ve Vukcevic'e 11'de yer verdi.- Davutoğlu maçı taraftarların arasında izlediEski başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu maçı, kuzey alt kale arkası tribününde taraftarların arasında izledi. Taraftarlar Davutoğlu'na büyük ilgi gösterirken, bazı futbolseverler hatıra fotoğrafı çektirdi. - Maçta geniş güvenlik önlemi Konya Emniyet Müdürlüğü, maçın oynanacağı stat ve çevresi ile kent merkezinde önlemlerini arttırdı. Stada gelen futbolseverler de detaylı üst aramasından geçirildi. Bozuk para, çakmak, kesici ve delici aletlerin stat içerisine sokulmasına izin verilmedi.
- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman, ligde son oynanan Medipol Başakşehir maçının 11'ine göre 5 değişiklik yaptı- Eski başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu maçı, kuzey alt kale arkası tribününde taraftarların arasında izledi


KONYA (AA) - UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda sahasında Portekiz temsilcisi Braga ile karşılaşan Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, son oynanan Medipol Başakşehir maçının ilk 11'ine göre 5 değişiklik yaptı.

Ligde oynadığı Medipol Başakşehir maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan Abdülkerim Bardakçı, Mehmet Uslu, Halil İbrahim Sönmez, Meha ile Rangelov'u Braga karşısında yedek soyunduran deneyimli çalıştırıcı, bu oyuncuların yerine Vukovic, Douglas, Hadziahmetovic, Milosevic ve Bajic ile ilk 11'de sahaya çıktı.

Konyalı futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği mücadelede, tribünlerinin tamamına yakını doldu. Yeşil-beyazlı taraftarlar, tüm oyuncuları maç öncesinde tribünlere çağırıp destek verdi. Braga taraftarına ayrılan bölüm ise boş kaldı.

Basın mensupları da maça yoğun ilgi gösterirken, 17'si yabancı basın olmak üzere toplam 140 medya çalışanı maça akredite oldu.

- Peseiro'dan 3 değişiklik


Braga Teknik Direktörü Jose Peseiro ise liglerinde Arouca ile 1-1 berabere kaldıkları maçın kadrosundan 3 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Peseiro, Arouca maçında ilk 11'de yer alan Jorge, Djavan ve Tiba'nın yerine Baiano, Velazquez ve Vukcevic'e 11'de yer verdi.


- Davutoğlu maçı taraftarların arasında izledi


Eski başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu maçı, kuzey alt kale arkası tribününde taraftarların arasında izledi. Taraftarlar Davutoğlu'na büyük ilgi gösterirken, bazı futbolseverler hatıra fotoğrafı çektirdi.


- Maçta geniş güvenlik önlemi


Konya Emniyet Müdürlüğü, maçın oynanacağı stat ve çevresi ile kent merkezinde önlemlerini arttırdı.

Stada gelen futbolseverler de detaylı üst aramasından geçirildi. Bozuk para, çakmak, kesici ve delici aletlerin stat içerisine sokulmasına izin verilmedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.