pendik escort bayan
ak

Atiker Konyaspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı

12.02.2018 - 14:48, Güncelleme: 12.02.2018 - 14:48
 

Atiker Konyaspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 16 Şubat Cuma günü sahasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara...

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 16 Şubat Cuma günü sahasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmanda, Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde ilk 11'de forma giyen oyuncular salonda yenilenme çalışması yaptı. Sakatlıkları bulunan oyuncuların tedavisine ise devam edildi.Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan idmanı, top kontrolü ve pas çalışması ile tamamladı.
KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 16 Şubat Cuma günü sahasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara...

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 16 Şubat Cuma günü sahasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmanda, Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde ilk 11'de forma giyen oyuncular salonda yenilenme çalışması yaptı. Sakatlıkları bulunan oyuncuların tedavisine ise devam edildi.

Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan idmanı, top kontrolü ve pas çalışması ile tamamladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.