pendik escort bayan
ak

Atiker Konyaspor 3 Oyuncusuyla Sözleşme Yeniledi

17.08.2018 - 10:18, Güncelleme: 17.08.2018 - 10:18
 

Atiker Konyaspor 3 Oyuncusuyla Sözleşme Yeniledi

Yeşil-beyazlılar, iç transferde Selim Ay, Volkan Fındıklı ve Ferhat Öztorun ile yeniden anlaştı

KONYA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, iç transfer çalışmaları kapsamında oyuncuları Selim Ay, Volkan Fındıklı ve Ferhat Öztorun'un sözleşmelerini yeniledi.Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Selim Ay ve Volkan Fındıklı'yla 3'er yıllık, Ferhat Öztorun'la ise 2+1 yıllık yeni mukavele imzalandığı duyuruldu.Basına kapalı olarak gerçekleştirilen imza töreninde konuşan kulüp asbaşkanı Osman Koçak'ın, "Uzun süredir beraber oynayan bir kadromuz var. Bu kadroyu bozmadan, küçük dokunuşlarla çok daha büyük başarıları kovalayan bir ekip kurmayı düşünüyoruz. Futbolcularımız Ferhat, Selim ve Volkan ile 2021 yılına kadar sözleşmemizi yeniledik. Önümüzdeki günlerde iç transfer çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah diğer futbolcularımızla da karşılıklı anlaşıp, rahat bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandığı aktarıldı.
Yeşil-beyazlılar, iç transferde Selim Ay, Volkan Fındıklı ve Ferhat Öztorun ile yeniden anlaştı


KONYA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, iç transfer çalışmaları kapsamında oyuncuları Selim Ay, Volkan Fındıklı ve Ferhat Öztorun'un sözleşmelerini yeniledi.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Selim Ay ve Volkan Fındıklı'yla 3'er yıllık, Ferhat Öztorun'la ise 2+1 yıllık yeni mukavele imzalandığı duyuruldu.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen imza töreninde konuşan kulüp asbaşkanı Osman Koçak'ın, "Uzun süredir beraber oynayan bir kadromuz var. Bu kadroyu bozmadan, küçük dokunuşlarla çok daha büyük başarıları kovalayan bir ekip kurmayı düşünüyoruz. Futbolcularımız Ferhat, Selim ve Volkan ile 2021 yılına kadar sözleşmemizi yeniledik. Önümüzdeki günlerde iç transfer çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah diğer futbolcularımızla da karşılıklı anlaşıp, rahat bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandığı aktarıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.