pendik escort bayan
ak

Atık Piller Ekonomiye Kazandırılacak

24.10.2016 - 13:58, Güncelleme: 24.10.2016 - 13:58
 

Atık Piller Ekonomiye Kazandırılacak

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle 'Atık Pil' toplama kampanyası başlatıldı. Kampanya dolayısıyla...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle 'Atık Pil' toplama kampanyası başlatıldı. Kampanya dolayısıyla Cumhuriyet Okulu'nda düzenlenen törene, Yozgat Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Volkan Boztepe, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Nazan Tok ve Vedat Oymak ile okul idaresi, öğretmen ve öğrenciler katıldı.Kampanya hakkında bilgi veren Boztepe, Belediye Başkanı Hamdi Erdal'ın talimatıyla atık pil toplama kampanyasına destek vereceklerini söyledi.Kampanya kapsamında pillerin herhangi bir atığa karışmadan ayrı toplanıp, böylece geri dönüşüme kazandırılacağını, kazanımı mümkün olmayanların ise tekniğine uygun olarak bertaraf edileceğini ifade eden Boztepe, "Atık piller çinko, nikel, alüminyum gibi insan sağlığına zararlı ağır metaller içeriyor. Ayrıca, toprağa karıştığında bitki ve suya karıştığında yine diğer canlılar üzerinden de insanlara ulaşmaktadır. Bu ağır metallerin insan sağlığı üzerinde ciddi sorunlar yarattığı malumumuzdur. Bu kirliliğin ve tehdidin önüne geçmek için ortak çalışmalar yürüteceğiz." dedi.Konuşmaların ardından toplanan atık piller, hazırlanan geri dönüşüm kutusuna konuldu.
YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle 'Atık Pil' toplama kampanyası başlatıldı. Kampanya dolayısıyla...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle 'Atık Pil' toplama kampanyası başlatıldı.

Kampanya dolayısıyla Cumhuriyet Okulu'nda düzenlenen törene, Yozgat Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Volkan Boztepe, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Nazan Tok ve Vedat Oymak ile okul idaresi, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kampanya hakkında bilgi veren Boztepe, Belediye Başkanı Hamdi Erdal'ın talimatıyla atık pil toplama kampanyasına destek vereceklerini söyledi.

Kampanya kapsamında pillerin herhangi bir atığa karışmadan ayrı toplanıp, böylece geri dönüşüme kazandırılacağını, kazanımı mümkün olmayanların ise tekniğine uygun olarak bertaraf edileceğini ifade eden Boztepe, "Atık piller çinko, nikel, alüminyum gibi insan sağlığına zararlı ağır metaller içeriyor. Ayrıca, toprağa karıştığında bitki ve suya karıştığında yine diğer canlılar üzerinden de insanlara ulaşmaktadır. Bu ağır metallerin insan sağlığı üzerinde ciddi sorunlar yarattığı malumumuzdur. Bu kirliliğin ve tehdidin önüne geçmek için ortak çalışmalar yürüteceğiz." dedi.

Konuşmaların ardından toplanan atık piller, hazırlanan geri dönüşüm kutusuna konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.