pendik escort bayan
ak

Athena, Tekirdağ'da Konser Verdi

18.04.2019 - 22:49, Güncelleme: 18.04.2019 - 22:49
 

Athena, Tekirdağ'da Konser Verdi

Rock müzik grubu Athena, Tekirdağ'da konser verdi

TEKİRDAĞ (AA) - Koç Holding’in üniversitelileri spor, müzik ve eğlenceyle buluşturan Türkiye’nin en geniş katılımlı gençlik ve spor festivali Koç Spor Fest etkinlikleri kapsamında Rock müzik grubu Athena, konser verdi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yerleşkesinde düzenlenen konserde sevilen şarkılarını seslendiren ve yaklaşık iki saat sahnede kalan grup, dinleyenlerine keyifli dakikalar yaşattı.Konsere yoğun ilgi gösteren üniversiteli gençler cep telefonlarının ışıklarını yakarak şarkılara eşlik etti.
Rock müzik grubu Athena, Tekirdağ'da konser verdi

TEKİRDAĞ (AA) - Koç Holding’in üniversitelileri spor, müzik ve eğlenceyle buluşturan Türkiye’nin en geniş katılımlı gençlik ve spor festivali Koç Spor Fest etkinlikleri kapsamında Rock müzik grubu Athena, konser verdi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yerleşkesinde düzenlenen konserde sevilen şarkılarını seslendiren ve yaklaşık iki saat sahnede kalan grup, dinleyenlerine keyifli dakikalar yaşattı.

Konsere yoğun ilgi gösteren üniversiteli gençler cep telefonlarının ışıklarını yakarak şarkılara eşlik etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.