pendik escort bayan
ak

Atatürk'ün Sivas'a Gelişi Temsili Olarak Canlandırıldı

02.09.2015 - 20:15, Güncelleme: 02.09.2015 - 20:15
 

Atatürk'ün Sivas'a Gelişi Temsili Olarak Canlandırıldı

Sivas Kongresi'nin 96'ıncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Atatürk'ün Erzurum'dan Sivas'a gelişi temsili olarak canlandırıldı.

Sivas Kongresi'nin 96'ıncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Atatürk'ün Erzurum'dan Sivas'a gelişi temsili olarak canlandırıldı. 4 Eylül Sivas Kongresi'nin 96'ıncı yıldönümü kentte çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 2 Eylül 1919'da Erzurum'dan Sivas'a gelirken halk tarafından karşılanmasını anlatmak amacıyla her yıl olduğu gibi bu sene de temsili karşılama programı yapıldı. Sivas Valiliği tarafından organize edilen temsili karşılama programı Aksu Parkı önünde gerçekleştirildi. O dönem Mustafa Kemal Atatürk'ün Erzurum'dan Sivas'a gelirken bindiği tarihi otomobile, dönemi temsil eden askerlerde eşlik etti. Sivas Valisi Alim Barut ve beraberindeki il protokolü tarafından karşılanan temsili heyet, Atatürk Caddesi güzergahından halkı selamlayarak kent meydanına doğru hareket etti. Yol boyunca Atatürk'ü canlandıran ve benzerliğiyle dikkat çeken tiyatro sanatçısı Orkun Gülşen, karşılamaya gelen halkı ve binalardan sevgi gösterilerinde bulunanları selamladı. Yürüyüş, Sivas Kongresi'nin yapıldığı Atatürk Kongre ve Etnoğrafya Müzesi önünde son buldu. Temsili Atatürk burada bulunan Atatürk Anıtı önünde il protokolü ile birlikte fotoğraf çektirdi. - Sivas
Sivas Kongresi'nin 96'ıncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Atatürk'ün Erzurum'dan Sivas'a gelişi temsili olarak canlandırıldı.

Sivas Kongresi'nin 96'ıncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Atatürk'ün Erzurum'dan Sivas'a gelişi temsili olarak canlandırıldı.

 

4 Eylül Sivas Kongresi'nin 96'ıncı yıldönümü kentte çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 2 Eylül 1919'da Erzurum'dan Sivas'a gelirken halk tarafından karşılanmasını anlatmak amacıyla her yıl olduğu gibi bu sene de temsili karşılama programı yapıldı. Sivas Valiliği tarafından organize edilen temsili karşılama programı Aksu Parkı önünde gerçekleştirildi. O dönem Mustafa Kemal Atatürk'ün Erzurum'dan Sivas'a gelirken bindiği tarihi otomobile, dönemi temsil eden askerlerde eşlik etti.

 

Sivas Valisi Alim Barut ve beraberindeki il protokolü tarafından karşılanan temsili heyet, Atatürk Caddesi güzergahından halkı selamlayarak kent meydanına doğru hareket etti. Yol boyunca Atatürk'ü canlandıran ve benzerliğiyle dikkat çeken tiyatro sanatçısı Orkun Gülşen, karşılamaya gelen halkı ve binalardan sevgi gösterilerinde bulunanları selamladı. Yürüyüş, Sivas Kongresi'nin yapıldığı Atatürk Kongre ve Etnoğrafya Müzesi önünde son buldu. Temsili Atatürk burada bulunan Atatürk Anıtı önünde il protokolü ile birlikte fotoğraf çektirdi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.