pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 99. Yıl Dönümü

26.12.2018 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2018 - 10:43
 

Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 99. Yıl Dönümü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:- "Gazi Mustafa Kemal ve beraberindekileri büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan Ankaralılar, bağımsızlık ve istikbalimize sahip çıkma yolunda atılan her adıma destek olmuşlardır"

ANKARA (AA) - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal ve beraberindekileri büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan Ankaralılar, bağımsızlık ve istikbalimize sahip çıkma yolunda atılan her adıma destek olmuşlardır." değerlendirmesinde bulundu. Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara’ya gelişinin 99. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gazi Mustafa Kemal'in Ankara'ya gelişinin milli mücadelede önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Erdoğan, Kurtuluş Savaşı'nın merkezi durumuna gelen Ankara'nın, Cumhuriyet'inkuruluşuna uzanan süreçte çok önemli kararlara ev sahipliği yaptığını hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:"Gazi Mustafa Kemal ve beraberindekileri büyük bir coşku ve heyecanla karşılayanAnkaralılar, bağımsızlık ve istikbalimize sahip çıkma yolunda atılan her adıma destekolmuşlardır.Kurtuluş Savaşı yıllarında Anadolu’da küçük bir şehir olan Ankara, Cumhuriyet'inilanıyla birlikte başkent sıfatıyla taçlanmış, ülkemizin kalkınma ve büyüme hamlelerindede öncü rol oynamıştır. Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve İstiklal Savaşı'nın tüm kahramanlarınısaygı ve rahmetle anıyor, tüm Ankaralıları en kalbi duygularımla selamlıyorum."
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:- "Gazi Mustafa Kemal ve beraberindekileri büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan Ankaralılar, bağımsızlık ve istikbalimize sahip çıkma yolunda atılan her adıma destek olmuşlardır"

ANKARA (AA) - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal ve beraberindekileri büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan Ankaralılar, bağımsızlık ve istikbalimize sahip çıkma yolunda atılan her adıma destek olmuşlardır." değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara’ya gelişinin 99. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gazi Mustafa Kemal'in Ankara'ya gelişinin milli mücadelede önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Erdoğan, Kurtuluş Savaşı'nın merkezi durumuna gelen Ankara'nın, Cumhuriyet'inkuruluşuna uzanan süreçte çok önemli kararlara ev sahipliği yaptığını hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"Gazi Mustafa Kemal ve beraberindekileri büyük bir coşku ve heyecanla karşılayanAnkaralılar, bağımsızlık ve istikbalimize sahip çıkma yolunda atılan her adıma destekolmuşlardır.Kurtuluş Savaşı yıllarında Anadolu’da küçük bir şehir olan Ankara, Cumhuriyet'inilanıyla birlikte başkent sıfatıyla taçlanmış, ülkemizin kalkınma ve büyüme hamlelerindede öncü rol oynamıştır.

Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve İstiklal Savaşı'nın tüm kahramanlarınısaygı ve rahmetle anıyor, tüm Ankaralıları en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.