pendik escort bayan
ak

"Atatürk'ü Anma" Konseri Düzenlendi

08.11.2017 - 10:03, Güncelleme: 08.11.2017 - 10:03
 

"Atatürk'ü Anma" Konseri Düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ta "Atatürk'ü Anma" konseri düzenlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından 10 Kasım Atatürk'ü...

SİVAS (AA) - Sivas'ta "Atatürk'ü Anma" konseri düzenlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde, şef Solmaz Kadıoğlu yönetimindeki koro ve solo ses sanatçıları Atatürk'ün sevdiği türküleri ve çeşitli yörelerin türkülerini seslendirdi.Programa, vali yardımcıları Zihni Yıldızhan ve Yeliz Yıldızhan, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sinan Şen, Belediye Başkan Danışmanı Erdoğan Yuvacı, Koro Müdürü Murat Karakuzu ile vatandaşlar katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta "Atatürk'ü Anma" konseri düzenlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından 10 Kasım Atatürk'ü...

SİVAS (AA) - Sivas'ta "Atatürk'ü Anma" konseri düzenlendi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde, şef Solmaz Kadıoğlu yönetimindeki koro ve solo ses sanatçıları Atatürk'ün sevdiği türküleri ve çeşitli yörelerin türkülerini seslendirdi.

Programa, vali yardımcıları Zihni Yıldızhan ve Yeliz Yıldızhan, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sinan Şen, Belediye Başkan Danışmanı Erdoğan Yuvacı, Koro Müdürü Murat Karakuzu ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.