pendik escort bayan
ak

Ata'nın İzinde Bisikletle İstanbul'dan Samsun'a

16.05.2019 - 11:58, Güncelleme: 16.05.2019 - 11:58
 

Ata'nın İzinde Bisikletle İstanbul'dan Samsun'a

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100. yılı dolayısıyla bisikletle İstanbul'dan Samsun'a ulaşmak üzere yola çıkan beden eğitimi öğretmeni Merve Marmara, Çankırı'ya ulaştı

ÇANKIRI (AA) - Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100. yılı dolayısıyla bisikletle İstanbul'dan Samsun'a ulaşmak üzere yola çıkan beden eğitimi öğretmeni Merve Marmara, Çankırı'ya ulaştı.İstanbul Bahçeşehir Koleji'nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Marmara, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100. yılı dolayısıyla Samsun'a ulaşmak üzere bisikletle yola çıktı.Güzergahında bulunan illerdeki Bahçeşehir kolejlerini ziyaret ederek bayrak ve flama teslim alan Marmara, 19 Mayıs'ta bu bayrak ve flamaları Samsun'a götürecek.Yolculuğunun dördüncü gününde Çankırı'ya ulaşan Marmara, kentin girişinde öğrenciler tarafından Türk bayrağıyla karşılandı.Daha sonra okula giden Marmara, burada da öğrenciler ile bir araya geldi. Türk bayrağı ve flamayı teslim alan Merve Marmara, Samsun'a ulaşmak üzere tekrar yola çıktı.Marmara, gazetecilere yaptığı açıklamada, zor ama anlamlı bir yolculuk geçirdiğini söyledi.Toplamda 830 kilometre yol yapacağını ifade eden Marmara, "Yaklaşık 300 kilometrelik bir yolumuz kaldı. Bugün akşama Samsun'da olmayı planlıyorum. Zorlu yolculuğumda bana destek veren herkese teşekkür ederim." dedi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100. yılı dolayısıyla bisikletle İstanbul'dan Samsun'a ulaşmak üzere yola çıkan beden eğitimi öğretmeni Merve Marmara, Çankırı'ya ulaştı

ÇANKIRI (AA) - Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100. yılı dolayısıyla bisikletle İstanbul'dan Samsun'a ulaşmak üzere yola çıkan beden eğitimi öğretmeni Merve Marmara, Çankırı'ya ulaştı.

İstanbul Bahçeşehir Koleji'nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Marmara, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100. yılı dolayısıyla Samsun'a ulaşmak üzere bisikletle yola çıktı.

Güzergahında bulunan illerdeki Bahçeşehir kolejlerini ziyaret ederek bayrak ve flama teslim alan Marmara, 19 Mayıs'ta bu bayrak ve flamaları Samsun'a götürecek.

Yolculuğunun dördüncü gününde Çankırı'ya ulaşan Marmara, kentin girişinde öğrenciler tarafından Türk bayrağıyla karşılandı.

Daha sonra okula giden Marmara, burada da öğrenciler ile bir araya geldi.

Türk bayrağı ve flamayı teslim alan Merve Marmara, Samsun'a ulaşmak üzere tekrar yola çıktı.

Marmara, gazetecilere yaptığı açıklamada, zor ama anlamlı bir yolculuk geçirdiğini söyledi.

Toplamda 830 kilometre yol yapacağını ifade eden Marmara, "Yaklaşık 300 kilometrelik bir yolumuz kaldı. Bugün akşama Samsun'da olmayı planlıyorum. Zorlu yolculuğumda bana destek veren herkese teşekkür ederim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.