pendik escort bayan
ak

Asü'de, Dsi Bilgilendirme Konferansı

21.10.2016 - 14:58, Güncelleme: 21.10.2016 - 14:58
 

Asü'de, Dsi Bilgilendirme Konferansı

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen konferansta, Devlet Su İşleri'nin...

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen konferansta, Devlet Su İşleri'nin (DSİ) çalışmaları ve su yatırımları konusunda katılımcılara bilgiler verildi. Bölüm Başkanı Doç. Dr. Niyazi Uğur Terzi, konferansta yaptığı konuşmada, öğrencilerin, kurumların çalışmalarından bilgi sahibi olmasını arzu ettiklerini belirtti.Terzi, kamu ve özel sektörün önde gelen temsilcileriyle öğrencileri buluşturmanın ufku açan ve bilgiyi genişleten bir özelliğinin olduğunu aktardı.DSİ İnşaat Dairesi Başkanı Kaya Yıldız ise, DSİ’nin su ile iştigal eden, insanlara su götüren bir kurum olduğunu söyledi.Türkiye'nin kalkınmasında kurumun su yatırımlarının büyük önem arz ettiğini ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:"Gerek tarımsal anlamda, gerek içme suyu anlamında, gerekse enerji gibi diğer alanlarda suyla ilgili önemli yatırımları kurumumuz hayata geçiriyor. Kurumumuz ayrıca, bataklık kurutma çalışmalarıyla da halka hizmetlerini sürdürmüştür. Takip eden yıllarda bir takım kanunlar yürürlüğe girerek, kurumun çalışmaları farklı bir boyut kazanmıştır ve çalışma alanları genişlemiştir. Tarihsel süreç içerisinde kurum, Bayındırlık Bakanlığı ve Enerji Bakanlığı’na bağlı olarak çalışmalar yürütmüştür. Şimdi ise Çevre ve Orman Bakanlığı’na bağlı özel bütçeli bir kurum olarak faaliyet göstermektedir." Konuşmanın ardından Yıldız, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.
AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen konferansta, Devlet Su İşleri'nin...

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen konferansta, Devlet Su İşleri'nin (DSİ) çalışmaları ve su yatırımları konusunda katılımcılara bilgiler verildi.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Niyazi Uğur Terzi, konferansta yaptığı konuşmada, öğrencilerin, kurumların çalışmalarından bilgi sahibi olmasını arzu ettiklerini belirtti.

Terzi, kamu ve özel sektörün önde gelen temsilcileriyle öğrencileri buluşturmanın ufku açan ve bilgiyi genişleten bir özelliğinin olduğunu aktardı.

DSİ İnşaat Dairesi Başkanı Kaya Yıldız ise, DSİ’nin su ile iştigal eden, insanlara su götüren bir kurum olduğunu söyledi.

Türkiye'nin kalkınmasında kurumun su yatırımlarının büyük önem arz ettiğini ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:

"Gerek tarımsal anlamda, gerek içme suyu anlamında, gerekse enerji gibi diğer alanlarda suyla ilgili önemli yatırımları kurumumuz hayata geçiriyor. Kurumumuz ayrıca, bataklık kurutma çalışmalarıyla da halka hizmetlerini sürdürmüştür. Takip eden yıllarda bir takım kanunlar yürürlüğe girerek, kurumun çalışmaları farklı bir boyut kazanmıştır ve çalışma alanları genişlemiştir. Tarihsel süreç içerisinde kurum, Bayındırlık Bakanlığı ve Enerji Bakanlığı’na bağlı olarak çalışmalar yürütmüştür. Şimdi ise Çevre ve Orman Bakanlığı’na bağlı özel bütçeli bir kurum olarak faaliyet göstermektedir."

Konuşmanın ardından Yıldız, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.