pendik escort bayan
ak

Asü'de Bisiklet İstasyonu Açıldı

27.03.2017 - 14:33, Güncelleme: 27.03.2017 - 14:33
 

Asü'de Bisiklet İstasyonu Açıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesinde (ASÜ) oluşturulan akıllı bisiklet istasyonları düzenlenen törenle açıldı. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin,...

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesinde (ASÜ) oluşturulan akıllı bisiklet istasyonları düzenlenen törenle açıldı. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yaptığı açıklamada, bisikletli ulaşımın yaygınlaşmasının temiz çevre ve sağlıklı nesiller anlamına geldiğini, bunun için ellerinden gelen tüm gayretleri göstermeye hazır olduklarını söyledi. Yaptıkları çalışmalarla bisikletli ulaşımın yaygınlaşmasını istediklerini ifade eden Şahin, şunları kaydetti:"Bisikletli yaşam daha sağlıklı bir çevre için de bizlere büyük değerler kazandıracaktır. Diğer yandan modern yaşam aşırı kilo sorununu da beraberinde getiriyor. Bununla mücadelede de bisiklet, büyük kazanımlar sağlayacaktır. Elbette hiçbir şey bir anda olmaz. Yaptığımız çalışmanın da bugünden yarına en mükemmel seviyeye gelmesi mümkün değil ama gelecek için şimdiden güzel bir adım atmış olmak önemli. Velodrom için de kısa süre içinde bir ihale gerçekleştirilecek. Kampüs içinde boş zamanları sağlıklı bir şekilde geçirebilecek yeni bir mekan daha kurmuş olacağız. Üniversiteler içinde velodromu olan tek üniversite ASÜ olacak. Çalışmalara katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum." Konuşmanın ardından Rektör Şahin ve katılımcılar, bisikletlerle kampüsü gezdi.
AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesinde (ASÜ) oluşturulan akıllı bisiklet istasyonları düzenlenen törenle açıldı. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin,...

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesinde (ASÜ) oluşturulan akıllı bisiklet istasyonları düzenlenen törenle açıldı.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yaptığı açıklamada, bisikletli ulaşımın yaygınlaşmasının temiz çevre ve sağlıklı nesiller anlamına geldiğini, bunun için ellerinden gelen tüm gayretleri göstermeye hazır olduklarını söyledi.

Yaptıkları çalışmalarla bisikletli ulaşımın yaygınlaşmasını istediklerini ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Bisikletli yaşam daha sağlıklı bir çevre için de bizlere büyük değerler kazandıracaktır. Diğer yandan modern yaşam aşırı kilo sorununu da beraberinde getiriyor. Bununla mücadelede de bisiklet, büyük kazanımlar sağlayacaktır. Elbette hiçbir şey bir anda olmaz. Yaptığımız çalışmanın da bugünden yarına en mükemmel seviyeye gelmesi mümkün değil ama gelecek için şimdiden güzel bir adım atmış olmak önemli. Velodrom için de kısa süre içinde bir ihale gerçekleştirilecek. Kampüs içinde boş zamanları sağlıklı bir şekilde geçirebilecek yeni bir mekan daha kurmuş olacağız. Üniversiteler içinde velodromu olan tek üniversite ASÜ olacak. Çalışmalara katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum."

Konuşmanın ardından Rektör Şahin ve katılımcılar, bisikletlerle kampüsü gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.