pendik escort bayan
ak

Asü Voleybol Takımları Ligi İkinci Tamamladı

24.04.2017 - 13:33, Güncelleme: 24.04.2017 - 13:33
 

Asü Voleybol Takımları Ligi İkinci Tamamladı

AKSARAY (AA)- Üniversiteler Voleybol Birinci Ligi'nde mücadele eden Aksaray Üniversitesi (ASÜ) bay ve bayan voleybol takımları ligi ikinci olarak tamamladı....

AKSARAY (AA)- Üniversiteler Voleybol Birinci Ligi'nde mücadele eden Aksaray Üniversitesi (ASÜ) bay ve bayan voleybol takımları ligi ikinci olarak tamamladı. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, üniversitenin sportif alanda gösterdiği başarılara bir yenisinin daha eklediğini belirtti.Zorlu maçların ardından elde edilen lig ikinciliklerinin hem üniversiteyi hem de şehri memnun ettiğini aktaran Şahin, "Voleybol takımlarımız lig ikinciliği gibi önemli bir başarıyı şehrimize hediye ettiler. Tüm sporcularımızı ve hocalarını tebrik ediyorum. İnşallah spor altyapısına yönelik yatırımlarımızı imkanlar ölçüsünde arttıracağız ve çok daha önemli başarılar elde edeceğiz." ifadelerini kullandı.
AKSARAY (AA)- Üniversiteler Voleybol Birinci Ligi'nde mücadele eden Aksaray Üniversitesi (ASÜ) bay ve bayan voleybol takımları ligi ikinci olarak tamamladı....

AKSARAY (AA)- Üniversiteler Voleybol Birinci Ligi'nde mücadele eden Aksaray Üniversitesi (ASÜ) bay ve bayan voleybol takımları ligi ikinci olarak tamamladı.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, üniversitenin sportif alanda gösterdiği başarılara bir yenisinin daha eklediğini belirtti.

Zorlu maçların ardından elde edilen lig ikinciliklerinin hem üniversiteyi hem de şehri memnun ettiğini aktaran Şahin, "Voleybol takımlarımız lig ikinciliği gibi önemli bir başarıyı şehrimize hediye ettiler. Tüm sporcularımızı ve hocalarını tebrik ediyorum. İnşallah spor altyapısına yönelik yatırımlarımızı imkanlar ölçüsünde arttıracağız ve çok daha önemli başarılar elde edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.