pendik escort bayan
ak

Asü Rektörü Şahin'den Durgut'a Ziyaret

17.01.2017 - 11:58, Güncelleme: 17.01.2017 - 11:58
 

Asü Rektörü Şahin'den Durgut'a Ziyaret

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Durgut'u makamında ziyaret etti....

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Durgut'u makamında ziyaret etti. Rektör Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, tıp fakültesine yönelik çalışmaların sorunsuz şekilde ilerlediğini söyledi.Fakülteye yapılacak akademisyen alımı için başlatılan sürecin devam ettiğini ifade eden Şahin, şunları kaydetti: "Fakültemize hoca alımı için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Mümkün olan en kısa sürede de öğrenci alımını gerçekleştirmeyi umuyoruz. Bazı çalışmaların bugünden yarına tamamlanması elbette mümkün değil, ancak samimi şekilde üzerimize düşen tüm ödevleri yerine getirmenin ve şehrimize hizmet etmenin gayreti içindeyiz." Durgut ise fakültenin faaliyete geçmesiyle Aksaray'a önemli katkı sağlayacağını belirterek, ziyaretten dolayı Şahin'e teşekkür etti.
AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Durgut'u makamında ziyaret etti....

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Durgut'u makamında ziyaret etti.

Rektör Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, tıp fakültesine yönelik çalışmaların sorunsuz şekilde ilerlediğini söyledi.

Fakülteye yapılacak akademisyen alımı için başlatılan sürecin devam ettiğini ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Fakültemize hoca alımı için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Mümkün olan en kısa sürede de öğrenci alımını gerçekleştirmeyi umuyoruz. Bazı çalışmaların bugünden yarına tamamlanması elbette mümkün değil, ancak samimi şekilde üzerimize düşen tüm ödevleri yerine getirmenin ve şehrimize hizmet etmenin gayreti içindeyiz."

Durgut ise fakültenin faaliyete geçmesiyle Aksaray'a önemli katkı sağlayacağını belirterek, ziyaretten dolayı Şahin'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.