pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Asü Rektörü Şahin Öğrencilere Spor Malzemesi Dağıttı

11.01.2017 - 16:38, Güncelleme: 11.01.2017 - 16:38
 

Asü Rektörü Şahin Öğrencilere Spor Malzemesi Dağıttı

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve hayırseverler ortaokul öğrencilerine spor malzemesi dağıttı.Rektör Şahin,...

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve hayırseverler ortaokul öğrencilerine spor malzemesi dağıttı.Rektör Şahin, Eskil İlçesindeki etkinlikte çocukların spor ve sanatla ilgilenerek, hem fiziksel hem de iç derinlik olarak gelişmelerini önemsediklerini söyledi.Kendisine mektupla ulaşan ve spor malzemesi ihtiyaçlarından söz eden Eskil Ortaokul öğrencisi Fevzi Altan'ın talebine karşılık vermek için hayırseverlerle görüştüklerini ifade eden Şahin şunları kaydetti:"Öğrencimiz, yaklaşık 1 ay önce spor malzemesi eksikliği ile ilgili olarak mektupla bana ulaştı. Üniversite olarak bir hayırseverle temasa geçerek öğrencimizin talebini bu yolla yerine getirmiş olduk. Biz, öğrencilerimizin spor ve sanatla ilgilenmelerini önemsiyoruz. Spor yapan öğrenciler fiziki gelişimlerini, sanatla ilgilenen öğrenciler de iç derinliklerini geliştiriyorlar. Öğrencimizi medeni cesaretinden dolayı kutluyorum ve başarılar diliyorum. Onları, ilerleyen zamanlarda çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz."
AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve hayırseverler ortaokul öğrencilerine spor malzemesi dağıttı.Rektör Şahin,...

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve hayırseverler ortaokul öğrencilerine spor malzemesi dağıttı.

Rektör Şahin, Eskil İlçesindeki etkinlikte çocukların spor ve sanatla ilgilenerek, hem fiziksel hem de iç derinlik olarak gelişmelerini önemsediklerini söyledi.

Kendisine mektupla ulaşan ve spor malzemesi ihtiyaçlarından söz eden Eskil Ortaokul öğrencisi Fevzi Altan'ın talebine karşılık vermek için hayırseverlerle görüştüklerini ifade eden Şahin şunları kaydetti:

"Öğrencimiz, yaklaşık 1 ay önce spor malzemesi eksikliği ile ilgili olarak mektupla bana ulaştı. Üniversite olarak bir hayırseverle temasa geçerek öğrencimizin talebini bu yolla yerine getirmiş olduk.

Biz, öğrencilerimizin spor ve sanatla ilgilenmelerini önemsiyoruz. Spor yapan öğrenciler fiziki gelişimlerini, sanatla ilgilenen öğrenciler de iç derinliklerini geliştiriyorlar. Öğrencimizi medeni cesaretinden dolayı kutluyorum ve başarılar diliyorum. Onları, ilerleyen zamanlarda çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.