pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan şehit oldu

27.01.2016 - 21:54, Güncelleme: 27.01.2016 - 21:54
 

Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan şehit oldu

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen 3 askerden, evli ve 1 kız çocuğu babası Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan'ın acı haberi, İzmir'de oturan ailesini yasa boğdu.

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen 3 askerden, evli ve 1 kız çocuğu babası Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan'ın acı haberi, İzmir'de oturan ailesini yasa boğdu. Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen 3 askerden, evli ve 1 kız çocuğu babası Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan'ın acı haberi, İzmir'de oturan ailesini yasa boğdu. Baba Sait Erdoğan, oğlunun telefonlarına ulaşamayınca yardım istemek için gittiği Çiğli İlçe Jandarma Komutanlığı'nda acı haberi aldı. Evine askeri heyetle gelen Sait Erdoğan, "Oğlum, o kurşunlar bana geleydi" diyerek gözyaşı döktü. Bugün Sur'da şehit olan 3 askerden, evli ve 7 yaşında Eylül Ada adında 1 kız çocuk babası Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan'ın İzmir'in Çiğli İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü. Çatışma ve şehit haberlerini televizyondan endişe içerisinde izleyen Sait Erdoğan, oğluna ulaşamayınca bilgi alabilmek için Çiğli İlçe Jandarma Komutanlığı'na gitti. Burada oğlunun silah arkadaşlarından acı haberi alan Sait Erdoğan, askeri heyetle evine döndü. 'O KURŞUNLAR BANA GELEYDİ' Askeri araçtan "Yavrum, Oğlum, o kurşunlar bana geleydi. İki ay sonra izne geleceğini söylüyordun" ağıtları yakıp, gözyaşı dökerek inen Sait Erdoğan, evine girip oğullarının şehit olduğu haberini eşi Mübeccel Erdoğan'a verdi. Askeri heyetle gelen sağlık görevlileri, 5 çocuklarından 2'ncisi olan Sait'in acısını yaşayan anne ve babaya müdahalede bulundu. Acı haber sonrasında ailenin yakınları ve komşuları eve akın etti. MEMLEKETİ SİVAS'IN DİVRİĞİ İLÇESİ'NDE DE YAS Kayseri 1'inci Komando Tugayı'ndan geçici görevle Diyarbakır'a gittiği öğrenilen Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan'ın, Sivas'ın Divriği İlçesi'ne bağlı Bahçeli Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Öznur Erdoğan ile evli olan şehidin Divriği'deki yakınları da acı haberle gözyaşına boğuldu. Şehidin cenazesinin İzmir'de mi yoksa, Sivas'ta mı toprağa verileceğine henüz karar verilmediği belirtildi.
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen 3 askerden, evli ve 1 kız çocuğu babası Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan'ın acı haberi, İzmir'de oturan ailesini yasa boğdu.

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen 3 askerden, evli ve 1 kız çocuğu babası Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan'ın acı haberi, İzmir'de oturan ailesini yasa boğdu.

 

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen 3 askerden, evli ve 1 kız çocuğu babası Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan'ın acı haberi, İzmir'de oturan ailesini yasa boğdu. Baba Sait Erdoğan, oğlunun telefonlarına ulaşamayınca yardım istemek için gittiği Çiğli İlçe Jandarma Komutanlığı'nda acı haberi aldı. Evine askeri heyetle gelen Sait Erdoğan, "Oğlum, o kurşunlar bana geleydi" diyerek gözyaşı döktü.

 

Bugün Sur'da şehit olan 3 askerden, evli ve 7 yaşında Eylül Ada adında 1 kız çocuk babası Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan'ın İzmir'in Çiğli İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü. Çatışma ve şehit haberlerini televizyondan endişe içerisinde izleyen Sait Erdoğan, oğluna ulaşamayınca bilgi alabilmek için Çiğli İlçe Jandarma Komutanlığı'na gitti. Burada oğlunun silah arkadaşlarından acı haberi alan Sait Erdoğan, askeri heyetle evine döndü.

 

'O KURŞUNLAR BANA GELEYDİ'

 

Askeri araçtan "Yavrum, Oğlum, o kurşunlar bana geleydi. İki ay sonra izne geleceğini söylüyordun" ağıtları yakıp, gözyaşı dökerek inen Sait Erdoğan, evine girip oğullarının şehit olduğu haberini eşi Mübeccel Erdoğan'a verdi. Askeri heyetle gelen sağlık görevlileri, 5 çocuklarından 2'ncisi olan Sait'in acısını yaşayan anne ve babaya müdahalede bulundu. Acı haber sonrasında ailenin yakınları ve komşuları eve akın etti.

 

MEMLEKETİ SİVAS'IN DİVRİĞİ İLÇESİ'NDE DE YAS

 

Kayseri 1'inci Komando Tugayı'ndan geçici görevle Diyarbakır'a gittiği öğrenilen Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan'ın, Sivas'ın Divriği İlçesi'ne bağlı Bahçeli Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Öznur Erdoğan ile evli olan şehidin Divriği'deki yakınları da acı haberle gözyaşına boğuldu.

 

Şehidin cenazesinin İzmir'de mi yoksa, Sivas'ta mı toprağa verileceğine henüz karar verilmediği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.