pendik escort bayan
ak

Assistt, Emea Finallerinde 3 Ödülün Sahibi Oldu

Spor 28.05.2017 - 10:58, Güncelleme: 28.05.2017 - 10:58
 

Assistt, Emea Finallerinde 3 Ödülün Sahibi Oldu

Türk Telekom’un çağrı merkezi şirketi AssisTT, "Contact Center World Awards - Dünya Çağrı Merkezi Ödülleri" Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi (EMEA) finallerinde 3 altın ödülün sahibi oldu

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom’un çağrı merkezi şirketi AssisTT, "Contact Center World Awards - Dünya Çağrı Merkezi Ödülleri" Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi (EMEA) finallerinde 3 altın ödülün sahibi oldu. Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamaya göre AssisTT, bu yıl 20 ülkeden 100'ün üzerinde şirketin yarıştığı"Contact Center World Awards - Dünya Çağrı Merkezi Ödülleri" kapsamında EMEA Bölgesinde "En İyi Çağrı Merkezi", "En İyi Dış Kaynak İş Ortaklığı" ve "En İyi Teknoloji İnovasyonu" dalında birincilik ödüllerini alırken, her üç dalda yarışmanın küresel finallerine katılma hakkını da elde etti.AssisTT bu yılki yarışmada "En İyi Çağrı Merkezi - Best Contact Center/Mega Size kategorisinde hızlı ve istikrarlı büyümesi, "En İyi Dış Kaynak İş Ortaklığı - Best Outsourcing Partnership" kategorisinde Sağlık Bakanlığı ile hayata geçirdiği Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) projesi, "En İyi Teknoloji İnovasyonu - Best Technology Innovation" kategorisinde ise TREDAŞ’la yürüttüğü TESLA hizmeti ile jüri karşısına çıktı.Açıklamada görüşlerine yer verilen AssisTT Genel Müdürü Cemil Yıldırım, Türkiye'nin, dünya çağrı merkezi sektöründe en hızlı büyüyen ülkelerden biri olduğunu belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:"AssisTT olarak, ülkemizin bu alanda en üst sıralara çıkması için 365 gün 24 saat çalışıyoruz. Güçlü teknolojik altyapımız ve etkin insan kaynağı yönetimimizle, hizmet anlayışımızı geleneksel çağrı merkezi işlevlerinin ötesine taşıdık. Bugün itibariyle 19 ilde ve 25 lokasyonda hizmet veriyoruz. Bizi gururlandıran bu büyüklüğün ardında, vizyonu geniş, açık iletişime inanan, dinamik, 10 bini aşkın çalışanımız var. Türkiye'nin lider çağrı merkezi şirketi olarak başarılarımızın dünya çapında prestijli ödüllerle tescillenmesi bizi gururlandırarak yeni başarılar için motive ediyor. Contact Center World Awards EMEA'da katıldığımız üç dalda büyük ödülleri kazanmak bu noktada bizi çok gururlandırdı. Ödüllerimiz, sektörümüzde üstlendiğimiz öncü rolün de bir göstergesi aynı zamanda. Gösterdiğimiz bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum."Verilen bilgiye göre, İngiltere'nin başkenti Londra'da 26 Mayıs 2017 Cuma günü düzenlenen törenle sahiplerini bulan Contact Center World EMEA Ödülleri bu yıl 12'inci kez gerçekleştirilirken, iki aşamada yapılan yarışmanın ilk aşamasında Kuzey ve Güney Amerika, Asya Pasifik ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika olmak üzere üç bölgede seçmeler yapılıyor. Bölge finallerinde başarılı olan çağrı merkezi şirketleri, sonraki aşamada dünya finallerinde yarışmaya hak kazanıyor.
Türk Telekom’un çağrı merkezi şirketi AssisTT, "Contact Center World Awards - Dünya Çağrı Merkezi Ödülleri" Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi (EMEA) finallerinde 3 altın ödülün sahibi oldu

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom’un çağrı merkezi şirketi AssisTT, "Contact Center World Awards - Dünya Çağrı Merkezi Ödülleri" Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi (EMEA) finallerinde 3 altın ödülün sahibi oldu.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamaya göre AssisTT, bu yıl 20 ülkeden 100'ün üzerinde şirketin yarıştığı"Contact Center World Awards - Dünya Çağrı Merkezi Ödülleri" kapsamında EMEA Bölgesinde "En İyi Çağrı Merkezi", "En İyi Dış Kaynak İş Ortaklığı" ve "En İyi Teknoloji İnovasyonu" dalında birincilik ödüllerini alırken, her üç dalda yarışmanın küresel finallerine katılma hakkını da elde etti.

AssisTT bu yılki yarışmada "En İyi Çağrı Merkezi - Best Contact Center/Mega Size kategorisinde hızlı ve istikrarlı büyümesi, "En İyi Dış Kaynak İş Ortaklığı - Best Outsourcing Partnership" kategorisinde Sağlık Bakanlığı ile hayata geçirdiği Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) projesi, "En İyi Teknoloji İnovasyonu - Best Technology Innovation" kategorisinde ise TREDAŞ’la yürüttüğü TESLA hizmeti ile jüri karşısına çıktı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AssisTT Genel Müdürü Cemil Yıldırım, Türkiye'nin, dünya çağrı merkezi sektöründe en hızlı büyüyen ülkelerden biri olduğunu belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"AssisTT olarak, ülkemizin bu alanda en üst sıralara çıkması için 365 gün 24 saat çalışıyoruz. Güçlü teknolojik altyapımız ve etkin insan kaynağı yönetimimizle, hizmet anlayışımızı geleneksel çağrı merkezi işlevlerinin ötesine taşıdık. Bugün itibariyle 19 ilde ve 25 lokasyonda hizmet veriyoruz. Bizi gururlandıran bu büyüklüğün ardında, vizyonu geniş, açık iletişime inanan, dinamik, 10 bini aşkın çalışanımız var. Türkiye'nin lider çağrı merkezi şirketi olarak başarılarımızın dünya çapında prestijli ödüllerle tescillenmesi bizi gururlandırarak yeni başarılar için motive ediyor.

Contact Center World Awards EMEA'da katıldığımız üç dalda büyük ödülleri kazanmak bu noktada bizi çok gururlandırdı. Ödüllerimiz, sektörümüzde üstlendiğimiz öncü rolün de bir göstergesi aynı zamanda. Gösterdiğimiz bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

Verilen bilgiye göre, İngiltere'nin başkenti Londra'da 26 Mayıs 2017 Cuma günü düzenlenen törenle sahiplerini bulan Contact Center World EMEA Ödülleri bu yıl 12'inci kez gerçekleştirilirken, iki aşamada yapılan yarışmanın ilk aşamasında Kuzey ve Güney Amerika, Asya Pasifik ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika olmak üzere üç bölgede seçmeler yapılıyor. Bölge finallerinde başarılı olan çağrı merkezi şirketleri, sonraki aşamada dünya finallerinde yarışmaya hak kazanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.