pendik escort bayan
ak

Assan Hanil'e "En Fazla Kadın İstihdam Eden Şirket" Ödülü

Spor 24.03.2017 - 10:13, Güncelleme: 24.03.2017 - 10:13
 

Assan Hanil'e "En Fazla Kadın İstihdam Eden Şirket" Ödülü

Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Hanil, "En fazla kadın istihdam eden şirket" ödülüne layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Hanil, İşkur tarafından verilen "En fazla kadın istihdam eden şirket" ödülünün sahibi oldu.Şirket açıklamasına göre, Assan Hanil, en fazla kadın istihdam eden şirket ödülüne layık görüldü. İzmit Belediyesi ile İŞKUR ortaklığında düzenlenen etkinlikte ödülü, Assan Hanil İSG ve Çevre Birim Yöneticisi Çiğdem Aksu, İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca'dan aldı.Açıklamada görüşlerine yer verilen Assan Hanil Genel Müdürü Okan Gedik, halen bünyelerinde mavi yakalı 65, beyaz yakalı 38 olmak üzere toplam 103 kadın çalışan bulunduğunu ve Assan Hanil'in 20 yılda elde ettiği başarılarda kadınların azminden büyük destek aldıklarını belirtti. Gedik, şu ifadeleri kullandı:"Toplumlarda nüfusun yarısını oluşturan kadınlar, ekonomik ve kültürel ilerlemede temel etken durumunda. Kadınların aktif rol almadığı hiçbir hareketin gerçek anlamda bir gelişme olmadığının bilincindeyiz. Assan Hanil ailesi olarak 20 yılda elde ettiğimiz başarılara birlikte, azimle ve dayanışma ile el ele ulaştık. Bugüne kadar birçok başarıya, kadın çalışanlarımızın katkıları sayesinde imza attık.Şirket mottomuz olan 'Bugün için daha iyi. Yarın için daha ileri…' derken kadınlarımızdan daima büyük güç alıyorum. Kadınlarımızın toplumda ve iş dünyasında taşıdığı pek çok sıfatı, benzersiz duygusal zekalarının da katkısıyla en iyi şekilde hayata geçirmelerini hayranlıkla izliyorum. Kadınların toplum, iş dünyası, eğitim, spor, üretim, sanat, bilim gibi alanlarda yarattıkları değer sayesinde dünyanın daha güzel, üretken ve yaşanır bir yer olduğuna yürekten inanıyorum."Assan Hanil'in ülkesinde lider, küresel şirket olma hedefi ile zirveye giden yolda kadın çalışanlarıyla birlikte sağlam adımlarla yürüdüğünü vurgulayan Gedik, kadınların iş dünyasında hak ettikleri yere gelmeleri için kurum olarak daima büyük gayret içinde olduklarını ve bundan sonra da bu gayreti sürdüreceklerini dile getirdi.
Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Hanil, "En fazla kadın istihdam eden şirket" ödülüne layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Hanil, İşkur tarafından verilen "En fazla kadın istihdam eden şirket" ödülünün sahibi oldu.

Şirket açıklamasına göre, Assan Hanil, en fazla kadın istihdam eden şirket ödülüne layık görüldü. İzmit Belediyesi ile İŞKUR ortaklığında düzenlenen etkinlikte ödülü, Assan Hanil İSG ve Çevre Birim Yöneticisi Çiğdem Aksu, İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca'dan aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Assan Hanil Genel Müdürü Okan Gedik, halen bünyelerinde mavi yakalı 65, beyaz yakalı 38 olmak üzere toplam 103 kadın çalışan bulunduğunu ve Assan Hanil'in 20 yılda elde ettiği başarılarda kadınların azminden büyük destek aldıklarını belirtti. Gedik, şu ifadeleri kullandı:

"Toplumlarda nüfusun yarısını oluşturan kadınlar, ekonomik ve kültürel ilerlemede temel etken durumunda. Kadınların aktif rol almadığı hiçbir hareketin gerçek anlamda bir gelişme olmadığının bilincindeyiz. Assan Hanil ailesi olarak 20 yılda elde ettiğimiz başarılara birlikte, azimle ve dayanışma ile el ele ulaştık. Bugüne kadar birçok başarıya, kadın çalışanlarımızın katkıları sayesinde imza attık.

Şirket mottomuz olan 'Bugün için daha iyi. Yarın için daha ileri…' derken kadınlarımızdan daima büyük güç alıyorum. Kadınlarımızın toplumda ve iş dünyasında taşıdığı pek çok sıfatı, benzersiz duygusal zekalarının da katkısıyla en iyi şekilde hayata geçirmelerini hayranlıkla izliyorum. Kadınların toplum, iş dünyası, eğitim, spor, üretim, sanat, bilim gibi alanlarda yarattıkları değer sayesinde dünyanın daha güzel, üretken ve yaşanır bir yer olduğuna yürekten inanıyorum."

Assan Hanil'in ülkesinde lider, küresel şirket olma hedefi ile zirveye giden yolda kadın çalışanlarıyla birlikte sağlam adımlarla yürüdüğünü vurgulayan Gedik, kadınların iş dünyasında hak ettikleri yere gelmeleri için kurum olarak daima büyük gayret içinde olduklarını ve bundan sonra da bu gayreti sürdüreceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.