pendik escort bayan
ak

Aso Anaokulunu Milli Eğitim'e Devretti

Spor 27.08.2016 - 12:08, Güncelleme: 27.08.2016 - 12:08
 

Aso Anaokulunu Milli Eğitim'e Devretti

ANKARA (AA) - Ankara Sanayi Odası (ASO) 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından yaptırılan ASO 1. OSB Anaokulu, 5 yıllığına şartsız olarak Milli Eğitim...

ANKARA (AA) - Ankara Sanayi Odası (ASO) 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından yaptırılan ASO 1. OSB Anaokulu, 5 yıllığına şartsız olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na devredildi.ASO'dan yapılan açıklamaya göre, okulun devrine ilişkin protokol töreni, Ankara Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, ASO ve ASO 1. OSB Başkanı Nurettin Özdebir ile diğer ilgililerin katılımıyla ASO 1. OSB Brifing Salonu'nda yapıldı. Özdebir, törende yaptığı konuşmada, çocukların geleceğin teminatı olduklarını belirterek, "Bölgemizde çalışan annelerin büyük sorunu olan çocuk bakım ihtiyacı nedeniyle yaptırdığımız anaokulunu bakanlığımıza devrettik. Sanayide kadın istihdamının artırılmasına katkı sağlayacak anaokulu projemiz bundan böyle bakanlık müfredatında ve kontrolünde miniklerimize eğitim hizmeti verecektir." ifadesini kullandı.Ankara Milli Eğitim Müdürü Bardakcı da eğitime katkılardan dolayı ASO 1. OSB yetkililerine teşekkür etti.Milli eğitim camiası olarak yeni okullara her zaman ihtiyaç duyduklarını dile getiren Bardakcı, "ASO 1. OSB içerisinde çalışan ebeveynlerin çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakabilecekleri güvenilir, huzurlu ve sağlıklı bir ortam yaratmayı hedefliyoruz." dedi. Okulun devrine ilişkin protokol, konuşmaların ardından Bardakcı ve Özdebir tarafından imzalandı.
ANKARA (AA) - Ankara Sanayi Odası (ASO) 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından yaptırılan ASO 1. OSB Anaokulu, 5 yıllığına şartsız olarak Milli Eğitim...

ANKARA (AA) - Ankara Sanayi Odası (ASO) 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından yaptırılan ASO 1. OSB Anaokulu, 5 yıllığına şartsız olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na devredildi.

ASO'dan yapılan açıklamaya göre, okulun devrine ilişkin protokol töreni, Ankara Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, ASO ve ASO 1. OSB Başkanı Nurettin Özdebir ile diğer ilgililerin katılımıyla ASO 1. OSB Brifing Salonu'nda yapıldı.

Özdebir, törende yaptığı konuşmada, çocukların geleceğin teminatı olduklarını belirterek, "Bölgemizde çalışan annelerin büyük sorunu olan çocuk bakım ihtiyacı nedeniyle yaptırdığımız anaokulunu bakanlığımıza devrettik. Sanayide kadın istihdamının artırılmasına katkı sağlayacak anaokulu projemiz bundan böyle bakanlık müfredatında ve kontrolünde miniklerimize eğitim hizmeti verecektir." ifadesini kullandı.

Ankara Milli Eğitim Müdürü Bardakcı da eğitime katkılardan dolayı ASO 1. OSB yetkililerine teşekkür etti.

Milli eğitim camiası olarak yeni okullara her zaman ihtiyaç duyduklarını dile getiren Bardakcı, "ASO 1. OSB içerisinde çalışan ebeveynlerin çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakabilecekleri güvenilir, huzurlu ve sağlıklı bir ortam yaratmayı hedefliyoruz." dedi.

Okulun devrine ilişkin protokol, konuşmaların ardından Bardakcı ve Özdebir tarafından imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.