pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Askerliğe Sevk Tarihleri Açıklandı

18.07.2017 - 13:38, Güncelleme: 18.07.2017 - 13:38
 

Askerliğe Sevk Tarihleri Açıklandı

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Askerlik Şubesi Başkanlığınca 1997 ve daha ileri yaşlardaki yükümlülerin askerliğe sevk tarihleri açıklandı.Şube Başkanlığından...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Askerlik Şubesi Başkanlığınca 1997 ve daha ileri yaşlardaki yükümlülerin askerliğe sevk tarihleri açıklandı.Şube Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, askerliklerine 28 Mayıs 2017 tarihinden önce karar aldıran ve sevklerini iptal ettiren er statüsündeki yükümlülülerin, 1997/3 tertip olarak 31 Temmuz 2017-2 Ağustos 2017 ve 13-15 Eylül 2017 tarihlerinde iki grup altında silah altına alınacakları belirtildi.Açıklamada, "Sevke tabi tutulanların sınıf ve eğitim merkezleri e-devlet kapısıyla listeler askerlik şubesi ilan levhasına asılmış olup isteyenler öğrenebileceklerdir." denildi. Sevk evraklarının verilmeye başlandığı hatırlatılan açıklamada, sevk evraklarını almayanlarla aldığı halde birliklerine katılmayanların bakaya suçu işlemiş olacaklarının altı çizildi.
ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Askerlik Şubesi Başkanlığınca 1997 ve daha ileri yaşlardaki yükümlülerin askerliğe sevk tarihleri açıklandı.Şube Başkanlığından...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Askerlik Şubesi Başkanlığınca 1997 ve daha ileri yaşlardaki yükümlülerin askerliğe sevk tarihleri açıklandı.

Şube Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, askerliklerine 28 Mayıs 2017 tarihinden önce karar aldıran ve sevklerini iptal ettiren er statüsündeki yükümlülülerin, 1997/3 tertip olarak 31 Temmuz 2017-2 Ağustos 2017 ve 13-15 Eylül 2017 tarihlerinde iki grup altında silah altına alınacakları belirtildi.

Açıklamada, "Sevke tabi tutulanların sınıf ve eğitim merkezleri e-devlet kapısıyla listeler askerlik şubesi ilan levhasına asılmış olup isteyenler öğrenebileceklerdir." denildi.

Sevk evraklarının verilmeye başlandığı hatırlatılan açıklamada, sevk evraklarını almayanlarla aldığı halde birliklerine katılmayanların bakaya suçu işlemiş olacaklarının altı çizildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.