pendik escort bayan
ak

Aşık Veysel Kültür Ve Sanat Festivali 22 Temmuz'da Yapılacak

14.07.2018 - 13:08, Güncelleme: 14.07.2018 - 13:08
 

Aşık Veysel Kültür Ve Sanat Festivali 22 Temmuz'da Yapılacak

SİVAS (AA) - Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu anısına bu yıl 25.'si düzenlenecek Aşık Veysel Kültür ve Sanat Festivali 22 Temmuz'da gerçekleştirilecek....

SİVAS (AA) - Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu anısına bu yıl 25.'si düzenlenecek Aşık Veysel Kültür ve Sanat Festivali 22 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Şarkışla Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, festival Aşık Veysel'in Sivrialan köyündeki mezarı başında düzenlenecek anma programıyla başlayacak. Şatıroğlu'nun mezarının bulunduğu alanda yapımı tamamlanan Aşık Veysel Parkı'nın açılışının yapılmasının ardından, ozanın müzeye çevrilen evi ziyaret edilecek. Sanatçı Mustafa Özarslan tarafından burada konser programı düzenlenecek. Festival kapsamında ilçe merkezindeki 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda akşam saatlerinde Tuğba Yurt ve Mustafa Özarslan tarafından konser verilecek.
SİVAS (AA) - Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu anısına bu yıl 25.'si düzenlenecek Aşık Veysel Kültür ve Sanat Festivali 22 Temmuz'da gerçekleştirilecek....

SİVAS (AA) - Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu anısına bu yıl 25.'si düzenlenecek Aşık Veysel Kültür ve Sanat Festivali 22 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Şarkışla Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, festival Aşık Veysel'in Sivrialan köyündeki mezarı başında düzenlenecek anma programıyla başlayacak. Şatıroğlu'nun mezarının bulunduğu alanda yapımı tamamlanan Aşık Veysel Parkı'nın açılışının yapılmasının ardından, ozanın müzeye çevrilen evi ziyaret edilecek. Sanatçı Mustafa Özarslan tarafından burada konser programı düzenlenecek.

Festival kapsamında ilçe merkezindeki 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda akşam saatlerinde Tuğba Yurt ve Mustafa Özarslan tarafından konser verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.