pendik escort bayan
ak

Aşık Veysel Konserle Anıldı

29.03.2017 - 11:08, Güncelleme: 29.03.2017 - 11:08
 

Aşık Veysel Konserle Anıldı

SİVAS (AA) - Dünyaca ünlü halk ozanı Aşık Veysel, ölümünün 44. yılında türkülerinin seslendirildiği konserle anıldı.Halk ozanı Veysel'in ölümünün...

SİVAS (AA) - Dünyaca ünlü halk ozanı Aşık Veysel, ölümünün 44. yılında türkülerinin seslendirildiği konserle anıldı.Halk ozanı Veysel'in ölümünün 44. yılı dolayısıyla Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Türk Halk Müziği (THM) Korosu ses sanatçıları Cafer Üvenç, Hasan Göktaş ve Mehmet Durna, Atatürk Kültür Merkezi'nde ünlü ozanın türkülerini seslendirdi.Sanatçıların bağlama eşliğindeki konseri, büyük beğeni topladı.Konseri, Sivas Valisi Davut Gül'ün eşi Gülden Gül, Kültür ve Turizm İl Müdürü Kadir Pürlü, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal, THM Koro Şefi Solmaz Kadıoğlu ve çok sayıda vatandaş izledi.
SİVAS (AA) - Dünyaca ünlü halk ozanı Aşık Veysel, ölümünün 44. yılında türkülerinin seslendirildiği konserle anıldı.Halk ozanı Veysel'in ölümünün...

SİVAS (AA) - Dünyaca ünlü halk ozanı Aşık Veysel, ölümünün 44. yılında türkülerinin seslendirildiği konserle anıldı.

Halk ozanı Veysel'in ölümünün 44. yılı dolayısıyla Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Türk Halk Müziği (THM) Korosu ses sanatçıları Cafer Üvenç, Hasan Göktaş ve Mehmet Durna, Atatürk Kültür Merkezi'nde ünlü ozanın türkülerini seslendirdi.

Sanatçıların bağlama eşliğindeki konseri, büyük beğeni topladı.

Konseri, Sivas Valisi Davut Gül'ün eşi Gülden Gül, Kültür ve Turizm İl Müdürü Kadir Pürlü, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal, THM Koro Şefi Solmaz Kadıoğlu ve çok sayıda vatandaş izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.