pendik escort bayan
ak

Aselsan Ürünleri Afrika'da Sergilenecek

Spor 17.09.2018 - 14:13, Güncelleme: 17.09.2018 - 14:13
 

Aselsan Ürünleri Afrika'da Sergilenecek

ANKARA (AA) - ASELSAN, Afrika Havacılık ve Savunma Fuarı'na (The Africa Aerospace and Defence-AAD) katılacak.Şirketten yapılan açıklamaya göre, AAD, ASELSAN'ın...

ANKARA (AA) - ASELSAN, Afrika Havacılık ve Savunma Fuarı'na (The Africa Aerospace and Defence-AAD) katılacak.Şirketten yapılan açıklamaya göre, AAD, ASELSAN'ın katıldığı uluslararası savunma fuarları arasında özel bir öneme sahip bulunuyor.AAD, Afrika kıtasının en büyük, dünyanın da 6. büyük savunma fuarı olmasının yanı sıra kıtada yer alan birçok ülkeyle yakın temas kurulabilmesine olanak sağlıyor.ASELSAN, 19-23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek fuarda, taktik haberleşme sistemleri, hassas ve lazer güdüm kitleri, sınır güvenlik sistemleri, termal ve gece görüş sistemleri, hedef işaretleme podu, uzaktan komutalı stabilize silah sistemleri, kara gözetleme radarı ve deniz platformu sistemleri gibi ürünleri sergileyecek.
ANKARA (AA) - ASELSAN, Afrika Havacılık ve Savunma Fuarı'na (The Africa Aerospace and Defence-AAD) katılacak.Şirketten yapılan açıklamaya göre, AAD, ASELSAN'ın...

ANKARA (AA) - ASELSAN, Afrika Havacılık ve Savunma Fuarı'na (The Africa Aerospace and Defence-AAD) katılacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, AAD, ASELSAN'ın katıldığı uluslararası savunma fuarları arasında özel bir öneme sahip bulunuyor.

AAD, Afrika kıtasının en büyük, dünyanın da 6. büyük savunma fuarı olmasının yanı sıra kıtada yer alan birçok ülkeyle yakın temas kurulabilmesine olanak sağlıyor.

ASELSAN, 19-23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek fuarda, taktik haberleşme sistemleri, hassas ve lazer güdüm kitleri, sınır güvenlik sistemleri, termal ve gece görüş sistemleri, hedef işaretleme podu, uzaktan komutalı stabilize silah sistemleri, kara gözetleme radarı ve deniz platformu sistemleri gibi ürünleri sergileyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.