pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aselsan Füze Atıcı Sistemi Ukrayna'da

24.05.2018 - 10:43, Güncelleme: 24.05.2018 - 10:43
 

Aselsan Füze Atıcı Sistemi Ukrayna'da

ANKARA (AA) - ASELSAN'ın füze atıcı sistemi Ukrayna'daki testlerden başarıyla geçti.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ukrayna’nın...

ANKARA (AA) - ASELSAN'ın füze atıcı sistemi Ukrayna'daki testlerden başarıyla geçti.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ukrayna’nın LUCH firmasınca üretilen Skif füzesinin ASELSAN tarafından geliştirilen atıcı sisteme entegrasyon çalışmaları, Ukrayna’daki iki başarılı füze atışıyla tamamlandı. ASELSAN, 6 ayda sistemin geliştirilmesi, prototip üretimi ve atışlı testlerini gerçekleştirmiş oldu.LUCH ve Ukrayna hükümetinin temsilcisi olarak SPETSTECHNOEXPORT firmalarının iş birliğiyle yapılan test çalışmasında, füzeler 5 kilometre uzaklıktaki hedefe tam isabetli atıldı.Sistem ABD, İngiltere, Ukrayna ve Rus menşeli farklı füzeleri atmak üzere geliştirildi ve test edildi.
ANKARA (AA) - ASELSAN'ın füze atıcı sistemi Ukrayna'daki testlerden başarıyla geçti.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ukrayna’nın...

ANKARA (AA) - ASELSAN'ın füze atıcı sistemi Ukrayna'daki testlerden başarıyla geçti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ukrayna’nın LUCH firmasınca üretilen Skif füzesinin ASELSAN tarafından geliştirilen atıcı sisteme entegrasyon çalışmaları, Ukrayna’daki iki başarılı füze atışıyla tamamlandı. ASELSAN, 6 ayda sistemin geliştirilmesi, prototip üretimi ve atışlı testlerini gerçekleştirmiş oldu.

LUCH ve Ukrayna hükümetinin temsilcisi olarak SPETSTECHNOEXPORT firmalarının iş birliğiyle yapılan test çalışmasında, füzeler 5 kilometre uzaklıktaki hedefe tam isabetli atıldı.

Sistem ABD, İngiltere, Ukrayna ve Rus menşeli farklı füzeleri atmak üzere geliştirildi ve test edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.