pendik escort bayan
ak

Artan Yiyecekleri Hayvan Barınağına Götürdüler

15.12.2017 - 15:18, Güncelleme: 15.12.2017 - 15:18
 

Artan Yiyecekleri Hayvan Barınağına Götürdüler

Kaman'da bulunan KYK Erkek Yurdu öğrencileri ve Kaman Gençlik Merkezi gönüllü öğrencileri, yurtta artan yemekleri toplayarak ilçede bulunan hayvan barınağına bıraktı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Erkek Yurdu ve Kaman Gençlik Merkezi gönüllü gençleri tarafından ilçe merkezinde bulunan hayvan barınağına yiyecek bırakıldı.Kaman Belediyesine ait hayvan barınağında bulunan köpeklere yiyecek götüren hayvansever gençler, barınakta bulunan 30 köpeği elleriyle besledi. Haftalık ortalama yaklaşık 45 köpeğin getirildiği barınağı ziyaret ederek yurtta arta kalan yiyecekleri getiren gönüllü gençler, örnek davranış sergiledi.Kaman KYK Erkek Yurdu Müdürü Halil Değirmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilere hayvan sevgisini aşılamak için böyle bir uygulama başlattıklarını ifade ederek, onların da bu çağrıya olumlu cevap verdiğini söyledi.Değirmen, "Öğrencilerimize hayvanlara da değer verilmesi gerektiğini anlatmak ve onların hayvan sevgisi hassasiyetlerini ön plana çıkartmak istiyoruz. Soğuk havalarda barınaklarda bulunan ve yiyecek sıkıntısı çeken hayvanların karınlarını doyurmak için yurdumuzda artan yiyecekleri toplayarak gençlerimizle beraber hayvan barınağına götürüp, barınakta bulunan hayvanları besledik. Bu tip faaliyetleri devam ettirerek hem o hayvanların yiyecek ihtiyacını karşılayacak hem de yurtta artan yiyeceklerin çöpe gitmesini önleyeceğiz." dediYiyecekleri götürmek için kendilerine araç tahsis eden Kaman Belediyesi'ne de teşekkür eden Değirmen, hayvan sevgisine yönelik farklı etkinlikler de planladıklarını kaydetti.Gönüllü gençlerden Ali Güneş de sokak hayvanlarının yiyecek bulmada zorluk çektiği şu dönemde onlara katkı yapmanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Evlerde, yurtlarda ve lokantalarda günlük artan ve çöpe giden yiyecekler var. Bunların toplanıp bu tip barınaklara verilmesi gerekiyor. Belediyemiz tarafından oluşturulmuş güzel bir barınak var. Hayvanseverler buradaki hayvanlara artan yiyecekleri getirebilirler." diye konuştu.
Kaman'da bulunan KYK Erkek Yurdu öğrencileri ve Kaman Gençlik Merkezi gönüllü öğrencileri, yurtta artan yemekleri toplayarak ilçede bulunan hayvan barınağına bıraktı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Erkek Yurdu ve Kaman Gençlik Merkezi gönüllü gençleri tarafından ilçe merkezinde bulunan hayvan barınağına yiyecek bırakıldı.

Kaman Belediyesine ait hayvan barınağında bulunan köpeklere yiyecek götüren hayvansever gençler, barınakta bulunan 30 köpeği elleriyle besledi. Haftalık ortalama yaklaşık 45 köpeğin getirildiği barınağı ziyaret ederek yurtta arta kalan yiyecekleri getiren gönüllü gençler, örnek davranış sergiledi.

Kaman KYK Erkek Yurdu Müdürü Halil Değirmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilere hayvan sevgisini aşılamak için böyle bir uygulama başlattıklarını ifade ederek, onların da bu çağrıya olumlu cevap verdiğini söyledi.

Değirmen, "Öğrencilerimize hayvanlara da değer verilmesi gerektiğini anlatmak ve onların hayvan sevgisi hassasiyetlerini ön plana çıkartmak istiyoruz. Soğuk havalarda barınaklarda bulunan ve yiyecek sıkıntısı çeken hayvanların karınlarını doyurmak için yurdumuzda artan yiyecekleri toplayarak gençlerimizle beraber hayvan barınağına götürüp, barınakta bulunan hayvanları besledik. Bu tip faaliyetleri devam ettirerek hem o hayvanların yiyecek ihtiyacını karşılayacak hem de yurtta artan yiyeceklerin çöpe gitmesini önleyeceğiz." dedi

Yiyecekleri götürmek için kendilerine araç tahsis eden Kaman Belediyesi'ne de teşekkür eden Değirmen, hayvan sevgisine yönelik farklı etkinlikler de planladıklarını kaydetti.

Gönüllü gençlerden Ali Güneş de sokak hayvanlarının yiyecek bulmada zorluk çektiği şu dönemde onlara katkı yapmanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Evlerde, yurtlarda ve lokantalarda günlük artan ve çöpe giden yiyecekler var. Bunların toplanıp bu tip barınaklara verilmesi gerekiyor. Belediyemiz tarafından oluşturulmuş güzel bir barınak var. Hayvanseverler buradaki hayvanlara artan yiyecekleri getirebilirler." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.