pendik escort bayan
ak

Arjantinli Gol Kralı Baralles, Medicana Sivasspor'da

19.08.2015 - 16:45, Güncelleme: 19.08.2015 - 16:45
 

Arjantinli Gol Kralı Baralles, Medicana Sivasspor'da

Yunanistan Ligi'nde Asteras Trispolis forması giyen ve geçen sezon 17 golle gol krallığı yaşayan futbolcunun transferi konusunda kulübü ile anlaşma sağlandı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un golcü arayışları kapsamında görüşme yaptığı Arjantinli forvet oyuncusu Jeronimo Baralles havayolu ile kente geldi. GOL KRALIYLA ANLAŞMA SAĞLANDI Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçakla Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na inen Barralles menajerleriyle birlikte kulüp tesislerine gelerek Medicana Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüşmeye geçti. Yunanistan Ligi'nde en son Asteras Trispolis forması giyen ve geçen sezon 17 golle gol krallığı yaşayan futbolcunun transferi konusunda kulübü ile anlaşma sağlandığı öğrenildi. "SİVASSPOR BÜYÜK BİR CAMİA"  Uçaktan inen forvet oyuncusu Barralles kırmızı-beyazlı kulüp ile her konuda anlaştıklarını söyleyerek heyecanlı olduğunu dile getirdi. Barralles, şöyle devam etti; "Şimdi çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Sivasspor'un geçen hafta yaptığı Galatasaray maçını da izledim. Takımın iyi olduğu gördüm. Bundan sonraki sürece bakacağız. Kulüp beni istedi. Ben de istedim. Sonuçta Sivasspor büyük bir camia, karşılıklı konuştuk. Öncesinden Türkiye'yi takip ediyordum ama Sivasspor'u çok yakından tanımıyordum. Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Gol yollarında da problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. Galatasaray maçında Sivasspor gerçekten rakibinden daha da iyiydi. Türk futbolu çok agresif bir lig. Çok çalışmak gerekiyor. Geçen sene Beşiktaş'a karşı oynadık. Beşiktaş'ın grubundaydık. Az çok Türkiye ligini takip ediyorum yani. Burada futbola karşı çok güzel bir bakış açısı var. Heyecanlanıyorum" diye konuştu.   SİVAS haber, Sivas bülteni, Arjantinli, Gol, Kralı, Baralles, Medicana, Sivasspor, da, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Türkiye Cumhuriyeti, Sarı Kırmızılılar, Mecnun Otyakmaz, Galata Saray, Galatasaray, Sivasspor, Besiktaş, Beşiktaş, Türkiye, G.Saray, Cimbom, Futbol, Sivas       
Yunanistan Ligi'nde Asteras Trispolis forması giyen ve geçen sezon 17 golle gol krallığı yaşayan futbolcunun transferi konusunda kulübü ile anlaşma sağlandı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un golcü arayışları kapsamında görüşme yaptığı Arjantinli forvet oyuncusu Jeronimo Baralles havayolu ile kente geldi.

 

GOL KRALIYLA ANLAŞMA SAĞLANDI

 

Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçakla Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na inen Barralles menajerleriyle birlikte kulüp tesislerine gelerek Medicana Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüşmeye geçti. Yunanistan Ligi'nde en son Asteras Trispolis forması giyen ve geçen sezon 17 golle gol krallığı yaşayan futbolcunun transferi konusunda kulübü ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.

 

"SİVASSPOR BÜYÜK BİR CAMİA"

 

 

Uçaktan inen forvet oyuncusu Barralles kırmızı-beyazlı kulüp ile her konuda anlaştıklarını söyleyerek heyecanlı olduğunu dile getirdi. Barralles, şöyle devam etti; "Şimdi çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Sivasspor'un geçen hafta yaptığı Galatasaray maçını da izledim. Takımın iyi olduğu gördüm. Bundan sonraki sürece bakacağız. Kulüp beni istedi. Ben de istedim. Sonuçta Sivasspor büyük bir camia, karşılıklı konuştuk. Öncesinden Türkiye'yi takip ediyordum ama Sivasspor'u çok yakından tanımıyordum. Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Gol yollarında da problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. Galatasaray maçında Sivasspor gerçekten rakibinden daha da iyiydi. Türk futbolu çok agresif bir lig. Çok çalışmak gerekiyor. Geçen sene Beşiktaş'a karşı oynadık. Beşiktaş'ın grubundaydık. Az çok Türkiye ligini takip ediyorum yani. Burada futbola karşı çok güzel bir bakış açısı var. Heyecanlanıyorum" diye konuştu.

 

 

 

SİVAS haber, Sivas bülteni, Arjantinli, Gol, Kralı, Baralles, Medicana, Sivasspor, da, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Türkiye Cumhuriyeti, Sarı Kırmızılılar, Mecnun Otyakmaz, Galata Saray, Galatasaray, Sivasspor, Besiktaş, Beşiktaş, Türkiye, G.Saray, Cimbom, Futbol, Sivas

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.