pendik escort bayan
ak

Arı Üreticilerine Arı Kovanı Ve Malzeme Dağıtımı

26.05.2017 - 15:23, Güncelleme: 26.05.2017 - 15:23
 

Arı Üreticilerine Arı Kovanı Ve Malzeme Dağıtımı

ANKARA (AA)- Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı tarafından Beypazarlı...

ANKARA (AA)- Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı tarafından Beypazarlı arı üreticilerini destek amaçlı Arıkovanı ile arıcılık malzemeleri dağıtımı yapıldı. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yavuz Ekici, arı kovanı verilecek insanları daha önceden belirlediklerini ve hiç arı kovanı almamış üreticilere 5 kovan arı, daha öncesi arı kovanı almış çiftçilere ise arıcılık malzemesi verdiklerini söyledi. Beypazarı ilçesinde de daha önceden kura ile belirlenen arı üreticisi vatandaşlarımıza malzemeleri teslim edilirken, 77 çiftçiye de 5 er kovan olmak üzere 385 adet arı kovanı ile malzemeleri dağıtıldı.
ANKARA (AA)- Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı tarafından Beypazarlı...

ANKARA (AA)- Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı tarafından Beypazarlı arı üreticilerini destek amaçlı Arıkovanı ile arıcılık malzemeleri dağıtımı yapıldı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yavuz Ekici, arı kovanı verilecek insanları daha önceden belirlediklerini ve hiç arı kovanı almamış üreticilere 5 kovan arı, daha öncesi arı kovanı almış çiftçilere ise arıcılık malzemesi verdiklerini söyledi.

Beypazarı ilçesinde de daha önceden kura ile belirlenen arı üreticisi vatandaşlarımıza malzemeleri teslim edilirken, 77 çiftçiye de 5 er kovan olmak üzere 385 adet arı kovanı ile malzemeleri dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.