pendik escort bayan
ak

Arı, Seçim Çalışmasını Halk Otobüsünde Sürdürdü

12.02.2019 - 11:53, Güncelleme: 12.02.2019 - 11:53
 

Arı, Seçim Çalışmasını Halk Otobüsünde Sürdürdü

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye başkan adayı Rasim Arı, halk otobüsüne binerek şehri dolaştı, yolcularla sohbet edip taleplerini dinledi.31...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye başkan adayı Rasim Arı, halk otobüsüne binerek şehri dolaştı, yolcularla sohbet edip taleplerini dinledi.31 Mart'ta gerçekleştirilecek seçim öncesi çalışmalarını sürdüren Arı, durakta bindiği halk otobüsünde vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi, projeleriyle ilgili bilgi verdi.Arı, gazetecilere yaptığı açıklamada, toplu taşıma aracını kullanan vatandaşlarla sohbet edip fikir alışverişinde bulunduğunu, kenti daha yaşanılabilir hale getirebilmek için çalışmalar yapacağını dile getirdi.Arı, "Gönül belediyeciliği için çıktığımız bu kutsal yolda, Nevşehir'in sorunlarına çözüm üretmeye talibiz. Daha ferah ve modern bir Nevşehir için hepimize önemli görevler düşüyor. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini, sorunlarını dinlemek ve çözüm üretebilmek sevdamızın adıdır. Göreve geldiğimiz de üzerimize düşen her ne varsa fazlasıyla yerine getireceğiz." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye başkan adayı Rasim Arı, halk otobüsüne binerek şehri dolaştı, yolcularla sohbet edip taleplerini dinledi.31...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye başkan adayı Rasim Arı, halk otobüsüne binerek şehri dolaştı, yolcularla sohbet edip taleplerini dinledi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek seçim öncesi çalışmalarını sürdüren Arı, durakta bindiği halk otobüsünde vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi, projeleriyle ilgili bilgi verdi.

Arı, gazetecilere yaptığı açıklamada, toplu taşıma aracını kullanan vatandaşlarla sohbet edip fikir alışverişinde bulunduğunu, kenti daha yaşanılabilir hale getirebilmek için çalışmalar yapacağını dile getirdi.

Arı, "Gönül belediyeciliği için çıktığımız bu kutsal yolda, Nevşehir'in sorunlarına çözüm üretmeye talibiz. Daha ferah ve modern bir Nevşehir için hepimize önemli görevler düşüyor. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini, sorunlarını dinlemek ve çözüm üretebilmek sevdamızın adıdır. Göreve geldiğimiz de üzerimize düşen her ne varsa fazlasıyla yerine getireceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.