pendik escort bayan
ak

Arçelik'ten Yılbaşı Hediyeleri

18.12.2017 - 15:03, Güncelleme: 18.12.2017 - 15:03
 

Arçelik'ten Yılbaşı Hediyeleri

İSTANBUL (AA) - Arçelik, bu yılbaşında da sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden kullanışlı hediye seçenekleri sunuyor. Arçelik'ten yapılan...

İSTANBUL (AA) - Arçelik, bu yılbaşında da sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden kullanışlı hediye seçenekleri sunuyor. Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, gerçek Türk kahvesi lezzeti sunan K3300 kırmızı Telve Türk kahvesi makinesi ve üstün görüntü teknolojili 4K 65"Ultima UHD TV alternatifler arasında öne çıkıyor. Kırmızı, beyaz ve siyah olmak üzere üç renk seçeneğiyle sunulan Arçelik Telve, tasarımı ve geniş kapasitesiyle tüketicilerle buluşuyor. K3300, CookSense teknolojisi sayesinde bol köpüğüyle gerçek Türk kahvesi lezzeti sunuyor.65" Ultima UHD TV, yeni yılda 4K üstün görüntü kalitesini büyük ekranda yaşamak isteyenler için Arçelik mağazalarında avantajlı fiyatıyla tüketicileri bekliyor. Arçelik’in üstün görüntü teknolojisiyle tasarladığı 165 Ekran UHD TV, izleyenlere daha canlı renk ve daha akıcı görüntüyü büyük ekranda sunuyor.
İSTANBUL (AA) - Arçelik, bu yılbaşında da sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden kullanışlı hediye seçenekleri sunuyor. Arçelik'ten yapılan...

İSTANBUL (AA) - Arçelik, bu yılbaşında da sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden kullanışlı hediye seçenekleri sunuyor.

Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, gerçek Türk kahvesi lezzeti sunan K3300 kırmızı Telve Türk kahvesi makinesi ve üstün görüntü teknolojili 4K 65"Ultima UHD TV alternatifler arasında öne çıkıyor.

Kırmızı, beyaz ve siyah olmak üzere üç renk seçeneğiyle sunulan Arçelik Telve, tasarımı ve geniş kapasitesiyle tüketicilerle buluşuyor. K3300, CookSense teknolojisi sayesinde bol köpüğüyle gerçek Türk kahvesi lezzeti sunuyor.

65" Ultima UHD TV, yeni yılda 4K üstün görüntü kalitesini büyük ekranda yaşamak isteyenler için Arçelik mağazalarında avantajlı fiyatıyla tüketicileri bekliyor. Arçelik’in üstün görüntü teknolojisiyle tasarladığı 165 Ekran UHD TV, izleyenlere daha canlı renk ve daha akıcı görüntüyü büyük ekranda sunuyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.