pendik escort bayan
ak

Arçelik’ten "Cuma Aşkına" İndirimleri Başlıyor

Spor 19.11.2018 - 13:18, Güncelleme: 19.11.2018 - 13:18
 

Arçelik’ten "Cuma Aşkına" İndirimleri Başlıyor

Arçelik 19 Kasım’da başlattığı Cuma Aşkına kampanyasıyla 3 bin TL’ye varan dev indirimlerle birçok ürünü satışa sunuyor

İSTANBUL (AA) - Arçelik, bugün başlayacak ve 25 Kasım’a kadar devam edecek “Cuma Aşkına” özel dev indirim kampanyası ile tüm hafta boyunca kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, Arçelik, “Cuma Aşkına” özel dev indirim kampanyasını tüketicilerle buluşturuyor. 19 Kasım Pazartesi günü başlayacak ve 25 Kasım’a kadar devam edecek kampanya ile Arçelik tüm hafta boyunca kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Notebook ve tabletlerde 3 bin TL, cep telefonlarında bin 400 TL, TV’lerde bin 100 TL, küçük ev aletlerinde 630 TL, hobi ve aksesuarlarda 400 TL’ye varan indirim fırsatlarından yararlanmak için "www.arcelik.com.tr" web sitesi ve Arçelik mağazaları sizleri bekliyor.
Arçelik 19 Kasım’da başlattığı Cuma Aşkına kampanyasıyla 3 bin TL’ye varan dev indirimlerle birçok ürünü satışa sunuyor

İSTANBUL (AA) - Arçelik, bugün başlayacak ve 25 Kasım’a kadar devam edecek “Cuma Aşkına” özel dev indirim kampanyası ile tüm hafta boyunca kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, Arçelik, “Cuma Aşkına” özel dev indirim kampanyasını tüketicilerle buluşturuyor. 19 Kasım Pazartesi günü başlayacak ve 25 Kasım’a kadar devam edecek kampanya ile Arçelik tüm hafta boyunca kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Notebook ve tabletlerde 3 bin TL, cep telefonlarında bin 400 TL, TV’lerde bin 100 TL, küçük ev aletlerinde 630 TL, hobi ve aksesuarlarda 400 TL’ye varan indirim fırsatlarından yararlanmak için "www.arcelik.com.tr" web sitesi ve Arçelik mağazaları sizleri bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.